Како се вика вашиот свет?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
277
Темава ми е провоцирана од песнат на Каролина, која вели "Мојот свет се вика музика"!

Како се вика вашиот свет во кој живеете? или уште нешто:

Како се вика вашата животна приказна?

Интересно за филозофирање.нели?

Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла
Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла
Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,
Доста филозофирав,Мојот свет се вика Манџа
fr.gif

Порано мислев дека како ќе поминуваат годините,се повеќе и повеќе ќе се озбилувам (дека ќе ми дојде паметот),ќе се издефинирам целосно и ќе се подготвам за вториот дел од мојот живот (кариера,семејство,мирен живот без луди моменти).Но тоа никако да ми се случи,напротив почнувам да сакам полуди и позабавни моменти,без запирање,и мојот свет,сега а и уште долго би се викал Лудница (во превод-изживеј го секој момент,онака како што ти сакаш)

Мојот свет.

Како се вика мојот свет?
Хммм...би требало да размислам, најверојатно Виолета...по мене(нарцис) и целиот би бил испишан само во стихови, т.е. веќе е!
thboredal5.gif

Бадабингија. Виното е евтино. Воздухот приватизиран.

Мојот свет се вика Teror ViLLe^ личи на гето само шо нема ѓупци(нигери де,исти к*рац) и така...

Мојот свет...Хммм...уште нема име...веројатно.
Таков е целиот,шарен,во сииите бои,опуштен...Open-minded-што е многу битно...
Изгубен е,на крај на сите други светови...
Нема замарања околу небитни работи...Има пиво миљон...Има све што си сакам.Убаво ми е,мој си е,и си живеам токму во тој мој свет...

harmonija sreka ..nasmeani lica.. polni so ljubov.. sakanje dozd.. ovosja... sonce.. livadi.. i oazi.. pustini na izgubeni ljubavi...tragi od minato :)..crvena zelana sina i crna boja :) sobrano vo svetot

na ciki piki edna skorpija :)..pod ime'' Misteriozen raj''

leandra напиша:
Порано мислев дека како ќе поминуваат годините,се повеќе и повеќе ќе се озбилувам (дека ќе ми дојде паметот),ќе се издефинирам целосно и ќе се подготвам за вториот дел од мојот живот (кариера,семејство,мирен живот без луди моменти).Но тоа никако да ми се случи,напротив почнувам да сакам полуди и позабавни моменти,без запирање,и мојот свет,сега а и уште долго би се викал Лудница (во превод-изживеј го секој момент,онака како што ти сакаш)
и јас сум тука некаде,сите очекуваат од мене да почнам да размислувам како возрасна личност,дека имам веќе 18,ме чека факултет и така натаму,а јас за релаксација и за да повратам некои добри стари носталгични чувства,почнав да ги развртувам старите касети со детски песни,иако повеќето ме помислија,и ми рекоа дека сум нетаман :) уопште не ми е гајле...доста блаботев без везе
за разлика од Леандра,мојот свет би го нарекла Albertane,јас си знам што ми значи,од кај иде,од кај ми текна....а ме мрзи да објаснувам,само ќе кажам дека ми се допадна тоа што името е баш малце штосно,барем за мене :)

Мојот свет се вика Струмица :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom