Како се прави машко дете:)

• Креатор на темата Креатор на темата Филозофка
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ми е мило што се јавија примери дека некој од советиве што ги споменав испробано се делотворни :smir:, нека ти е живо и здраво синчето буба:)
Заборавив да споменам и дека после свршување пожелно е жената 20 мин. да лежи на кревет зошто нагло ако стане ќе истече спермата и нема да се фати убаво ќе изумрат овие поосетливите Y-машки сперматозоиди и бидејќи нема да преживеат додека да испливаат до внатрешноста, ов а го дополнувам сега

Фала,до скоро и кај тебе:smir:
Значи мажи што сакаат син да не се тушираат со жешка вода,да не носат тесна долна облека и да пијат кафе,да почекаат минимум 7дена после месечниот циклус на жената и ете ти синче:vozbud:
Па да буба од прилика тоа е на скратено :smir: ама и треба да апстинираат тие 7 дена хехе тоа е најважно, не е тешко тој што сака и ќе си направи:helou:

Зашто го чивав ова :(

Нее ее интересно бе људи да се знае што е пред да се роди и не би сакал да ми кажат што ќе биде ... :)

Имам слушнато дека и во стоечка поза или 71 поза,дека така излегувало машко дете.:toe:

шо приметив сеа у 5 сабајле, морав да споделам, со склоп на темава:

што пее Владо Јаневски во песната Евергрин:

Низ смеа рече: што и да е само да е СИН!
и нека расте јас и ти ќе сме си евергрин
љубов без почеток и крај
ко златен круг

Каква тортура за едно машко :) и ако не се фати идниот месец истата процедура и така се дур се фати и на крај излегува женско :)

Глупости во боја.

Искусните во оваа работа ми кажуваат кога ке сакаш да излезе машко,излегува женско,кога ке сакаш женско излегува машко:toe:.Кога да видиш работи па што излезе и не е толку битно :)

Tocno NATASHA Gluposti vo boja ,,, i vie drugite veruvate vo toa??

Какво ке даде Бог такво..!

Еј Философка да ти кажам и тебе а и на овие што не ти веруват дека си во право.Имено пред неколку години си купив од аптека едно микроскопче(меј би бејби)за определување на плодните денови со помош на плунката и во упатството прочитав дека машко се прави на денот на овулацијата,а женско ден- два по или пред овулацијата.Не стигнав да ја испробам методата зошто веќе си имам дечиња и ме интересираат не плодните денови,ама ова онака чисто информативно ако сака некој да проба.

Добро, вие со цел памет верувате на ова?

Не велам дека сум апсолутно убедена ама може да има вистина и во ова

Што се не шета по светов значи... ако ден пред или потоа значел нешто некои што постојано се "рендаат" ќе имаа наизменично машко/женски деца а не само машки или само женски.

Добро, вие со цел памет верувате на ова?
Јас верувам, .... у четврток на полна месечина.... да, така беше, горе десно

морав малку :pos2::pos2:, не можам повеќе да издржам озбилен од вакви теми
:)

...moreee, mashko si e mashko...ne e losho da se znae kako se prai:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom