Како се познава жена која немала секс долго време?

• Креатор на темата Креатор на темата alek34
  • Време на започнување Време на започнување
Ти дава црвена репутација без причина.

Се познава многу лесно, да кажеме ти иде дома се секса со тебе и после тотално исчезнува од твојот живот.

Послем не верувам дека ќе ти се врати, не ради лошиот секс него поради тоа што веќе си има најдено некој со кој ќе си го прашува кога ќе и се засака т.е. веќе е ин а рилејшн шип (ship или sheep едното тони другото блее ...).

хахахха кој симптоми бре пипни и ке видиш ако има вуна таа бара едно мазнење :)

Гриза луѓе :icon_lol:

За разлика од животните, кои не може да го контролираат (компензираат) сексуалниот нагон (мачево мое, кога е у фаза на парење, ко полудено мјаука, се валка по тепих итд.) човекот знае како да канализира. И плус, сексуалниот нагон не му е у примарните, без чие исполнување не може.

Така да, претпоставката дека на жените им пишуе на чело дека немаат секс и идат околу мразејќи го светот, не е баш точна.

Да, ако седи дома, и не знае што да прави со себе, односно е ко особа, у целина, не-реализирана, веројатно ќе биде негативна или на друг начин неуротична. Али тоа не е само затоа што нема секс, туку е ради вкупната слика на незадоволство од себе и својот живот. А, таквите случаи не се мнозинство, па да ги зееме ко мерило, ниту немањето на секс е единствената причина за истите.

Било жена, било маж, може преку работа, грижа за деца, спортување...било што кое им го заробува вниманието и им ја троши енергијата, да си ја исканалзира сексуалната енергија и да не можеш да одредиш дали пред саат време или пред пола година имале секс.

Се на се, алек34, очигледни докази дали некоја се ебе или не, нема баш да најдеш. :( :(
ТОЧНО!

Nikako, osven ako taa saka da doznaes. Eve licen primer, nemav sex 5 godini i pred tri dena legnav so eden decko i ne mi veruvase deka tolku doglo sum nemala sex, mi vika "abe ajde sigurno pred 1 nedela si imala":toe:

Nikako, osven ako taa saka da doznaes. Eve licen primer, nemav sex 5 godini i pred tri dena legnav so eden decko i ne mi veruvase deka tolku doglo sum nemala sex, mi vika "abe ajde sigurno pred 1 nedela si imala":toe:

по 5 години ти текна да легниш некој.......абе ајде

Во најубавите години апстинираше цели 5 години?! Епа девојче, да извиниш, ама или си многу грда, или нешто не е во ред со тебе.

Во најубавите години апстинираше цели 5 години?! Епа девојче, да извиниш, ама или си многу грда, или нешто не е во ред со тебе.

Не е лесна женска за тоа хх

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom