stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.706
Ќе ја прашаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ја прашаш.
:pos2: шо ке прашаш бре, сите по ред ли ќе ги прашуваш:pos2:
Ќе ја прашаш и ќе те излаже прашај ја другарка и :pos2: или некоја која не е во ок односи со неа гаранд знаеАко толку те интерисира.![]()
ТОЧНО!Гриза луѓе
За разлика од животните, кои не може да го контролираат (компензираат) сексуалниот нагон (мачево мое, кога е у фаза на парење, ко полудено мјаука, се валка по тепих итд.) човекот знае како да канализира. И плус, сексуалниот нагон не му е у примарните, без чие исполнување не може.
Така да, претпоставката дека на жените им пишуе на чело дека немаат секс и идат околу мразејќи го светот, не е баш точна.
Да, ако седи дома, и не знае што да прави со себе, односно е ко особа, у целина, не-реализирана, веројатно ќе биде негативна или на друг начин неуротична. Али тоа не е само затоа што нема секс, туку е ради вкупната слика на незадоволство од себе и својот живот. А, таквите случаи не се мнозинство, па да ги зееме ко мерило, ниту немањето на секс е единствената причина за истите.
Било жена, било маж, може преку работа, грижа за деца, спортување...било што кое им го заробува вниманието и им ја троши енергијата, да си ја исканалзира сексуалната енергија и да не можеш да одредиш дали пред саат време или пред пола година имале секс.
Се на се, алек34, очигледни докази дали некоја се ебе или не, нема баш да најдеш.![]()
![]()
Nikako, osven ako taa saka da doznaes. Eve licen primer, nemav sex 5 godini i pred tri dena legnav so eden decko i ne mi veruvase deka tolku doglo sum nemala sex, mi vika "abe ajde sigurno pred 1 nedela si imala"![]()
по 5 години ти текна да легниш некој.......абе ајде
Од вакви ни пропаѓа државата... па наместо редовен секс, не дупат в уши кој како ќе стигни...nemav sex 5 godini
Nikako, osven ako taa saka da doznaes. Eve licen primer, nemav sex 5 godini i pred tri dena legnav so eden decko i ne mi veruvase deka tolku doglo sum nemala sex, mi vika "abe ajde sigurno pred 1 nedela si imala"![]()
Во најубавите години апстинираше цели 5 години?! Епа девојче, да извиниш, ама или си многу грда, или нешто не е во ред со тебе.