Како се познава жена која немала секс долго време?

• Креатор на темата Креатор на темата alek34
  • Време на започнување Време на започнување
Како се познава жена која немала секс долго време?

- "курац јој вири из очију"

како се познава маж кој немал секс долго време или не бил сексуално задоволен од партнерката?

- "се манијачи"

Најчесто ти се рефлектира во понашањето.
ААаа...понашањето...да...ја па мислев некој по очигледен знак ке ми даде како гестикулации каде едната рака е пен*с а другата ваг*на...ама добро е да се знае дека треба да барам во понашањето...Narrowed my choices...*

*irony...

За колку долг временски период станува збор ?
И инаку исто како и секое машко ... Нема разлика.
Луѓе сме , си ги чуваме инстинктите за дома , па и они имаат десанка...
Не дека ќе му се фрли на првиот што ќе го види на улица или па ќе почне да гребе по мебел :toe:

а да прашам како се познава жена која има редовен секс?
спротивното од вашите одговори би биле одговороте на оваа тема:smir:

ААаа...понашањето...да...ја па мислев некој по очигледен знак ке ми даде како гестикулации каде едната рака е пен*с а другата ваг*на...ама добро е да се знае дека треба да барам во понашањето...Narrowed my choices...*

*irony...

E очигледен,ако сте сами и да те чапни за *** или за ***,поочигледно амин.

Еј супер што нешто и тебе ти стана јасно,па ќе можеш и на нас жените да ни разјасниш:
А, како се познава маж кој немал секс долго време или не бил сексуално задоволен од партнерката?
од раката прави п*чка, а од к*рот прави будала:helou:

Како се познава жена која немала секс подолго време???
-тоа нема да го дознаете доколку таа самата не ви каже(пред сексот или после сексот).

Жената може да е нерасположена и да вреска,само ако имала секс и вопшто не е задоволна.

Како се познава маж кој немал секс подолго време?
-ве соблекува со очи,нестрплив е и само за секс збори,брзо ве онадува и сака уште...

Прашува дали си вакциниран од тетанус?

Некој од мал е зајадлив и нервозен (лоши семејни односи, неурози, бла, бла)
Некој со години може да биде утепан у појам и да биде walking/talking синоним за фрустрација затоа што не му иде кариерата, финансиски е на дното, го стигнуваат животни несреќи...еден куп ствари може да те направат огорчен и ниедна да не биде ексклузивно поврзана со имањето/немањето секс, ниту сексот како чин да може да ги реши.
Леле темава:vozbud:
сексистички ми делува,се согласувам, со ада а можеби има некоја вистина во тоа дека жената рефлектира некои фрустрации во надворешната непосредна околина преку празнење на негативните вибрации наоколу но тие фрустрации никако не смеат да се препишат само на lack of sex и слично изворот на фрустрациите може да биде лоциран во полето на кариерата, финансиите, семејните односи и слично но никако да не можам да правам генерализации дека изворот на фрустрацијата може да се лоцира само во едно тесно поле, сексуалното:smir:

Како можи да се познава никако освен ако не ти кажи, а и подобри постови во економија има отколку овде, овде и да се заебавам ќе ме сватат лично :).

Како се познава жена која немала секс подолго време???
-тоа нема да го дознаете доколку таа самата не ви каже(пред сексот или после сексот).

Жената може да е нерасположена и да вреска,само ако имала секс и вопшто не е задоволна.

Како се познава маж кој немал секс подолго време?
-ве соблекува со очи,нестрплив е и само за секс збори,брзо ве онадува и сака уште...

Немој не ме радуј

каква врска има сексуалниот живот со нервоза, негативност
ако си нервозен тип не значи дека немаш секс... или сексот те смирува :tapp:

E neeeee be!

Немој не ме радуј
Ај чим толку добро погаѓаш...Сум имала или сум немала секс долго време (и нема сеа... те знам само од форум, не се важи така, бла, бла...ако толку лесно се познава сигурно ќе познаеш и од неколку поста).
Онда...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom