Како се ослободувате од негативната енергија?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Секс или склекови :vozbud::vozbud::vozbud:

Спортувам.. Или легнувам и слушам музика која ме опушта :)

Добра музика секогаш помага :)

Пеам дури ме држи глас,пуштам гласно музика и играм...
Некогаш се случува да заплачам,ама тоа многу ретко.:)

Пуштам некои песни макар и да не ги знам ке ги слушам ке станам да играм а понекогаш знам и добро бесот да го истурам на домашните.. :kesa:

Факт е дека многу често знаеме да бидеме полни со негативна енергија, некогаш колку и да човек сака да биде позитивен, сепак има одредено чувство на негативност во себе.

Како вие се празните?
На кој начин ја бркате негативната енергија и се полните со позитивна?
Како се ослободувате од негативна енергија?

Дали со трчање, читање, слушање музика или нешто сосема друго?

Според вас кој е најефикасен начин за избегнување и исфрлување негативна енергија?

Со вежбање.
Кога сум многу лута, разочарана, депресивна, вежбам како луда се додека не паднам на земја од умор, тогаш лежам во када полна со вода додека се опуштам доволно и спијам наредните два дена за да ми помине.

Со гласна музика. Ќе пуштам системот, ќе легнам на кревет, ќе затворам очи.

slusam muzika, a ponekogas kje legnam na krevet i kje si razmisluvam so zatvoreni oci pa zatoa mi se slucuvalo i da zaspijam pa koga kje se razbudam da mi bide podobro od prethodno (ama ne sekogas)...

Го тепам брат ми :tapp:

Ставам слушалки на уши и кулирам,ќе се здивам и правам склекови додека не паднам...

Со слушање на музика,одење на прошетка и муабет со некој од моите најблиски.

Прошетка или музика!

StressReduction.gif

Ги следам упатствата

Kiding .... музика, кафе , прошетка покрај езеро или возам мотор

Пробувам со кајгана ама не успевам.

Иначе, гледам дека куп луѓе го правите тоа со физичка активност, а штознам, јас па се чувствувам ко некој да ми ја испил енергијата во вакви моменти. Сепак, вреди да се испроба со физичките активности. Супер звучи.

Ретко имам негативна енергија во себе. Ако се случи тоа си пуштам металика или нешто јако, лудувам по собата, тресам глава, направам муабет со некој и готово...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom