Како се ослободувате од негативната енергија?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Најчесто со шетање или музика.

Јас дефинитивно со музика, си слушам, си играам :party3: и не се замарам :icon_lol::music2:

Зависи од степенот на јачина на нервозата...некогаш знам да се затворам во соба и да несакам никој да видам едно саат ипол, а некогаш знам да влезам во соба да се заклучам и да се утепам од плачење така најлесно ми поминува нервозата :(

се напушувам до даска

Не ме бива, чекам сама да си иде!...

Земам гитарчето и будам комшии со метал.Или , најтазе одам да трчам на кеј , или во теретана на боксерска вреќа...Последното ми е најомилено :pipi:

па излегувам да трчам на ќеј.. или со точак.... или на кафе со другарите... ме расположуваат .. и ја губам целата негативна енергија...

секој ден има во мене негативност но во ниеден момент не ја пренесувам на тие окулу мене не е никој должен тоа да го трпи...
најчесто негативното го оставам во мене и продолжувам со другите нормално да комуницирам

Negativnata energija ja osloboduvam so pienje kafe, setanje, ili ako epten mnogu negativna energija ima nasobrano vo mene moze i da skrsam neso so ke mi se najde pred oci vo mometot koa se preleala casata

Шо праам!?
Хм?! ..........
Пуштам музика колку шо може системот! Пеам играм [Башка и ме бива за ова]
После тоа испотена ко свиња идам да се бањам! Ондак гладна ко куче идам јадам!
Не зборам со никој и никој не ми збори зашо малце глуп разговор ќе добие!
После уморнааа ќе си легнам и коа ќе станам ко нова сум!
Пробајте!
Порано коа имав една боксирачка ќеса у двор на нејзе се истурав!
Коа почнав на други начини да ја исфрлам нег. енергија место со карање и викање! Дома се чувствува разликата!
Озбилно!:toe:

Шетање по природа или најчесто се возам со кола со чилл музика

Прво плачам ко ненормална за да ми излезе се што се таложело,после трчам на кеј маратонски да се преморам и слушам музика и на крај играм дур не паднам:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom