Како се ослободувате од негативната енергија?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Уфф.. како ?!
Па кога си молчам, кога се истурам врз некој [a после и за тоа ми е криво, ама некогаш па ств неможам да се контролирам така ми доаѓа :icon_neut] или идам да дремнам малку [подобро тоа наместо да се дерам наоколу].
А некогаш коа при рака ке ми се најдат некои празни листови или некое празно место од тетраката си цртам нешто, незнам ни јас што некои глупостии веројатно хах:pos2:

само спорт трчање, билдање што и да те ослободува од напнатост стрес или негативна енергија

Eден час вежбање на орбит рек зачинето со добра музика и целата негативна енергија исчезнува, потоа како нова сум полна со позитивна енергија.

Што со оној кој не пие кафе и нема партнерка за сех?
Темата е како се ослободувате од негативна енергија, па ти кажува како тој се ослободува.

А иначе, топкава во рака и на кошот :)

паа...најчесто си се затварам у просторија и си се исплакуем онака асално до последна солза!! иначе знам и да си пуштам транс или некое ладич музиче како the art of noise и да си пичиш...обично и ми поминува од тоа!! ама сепак по ефикасно е плачењето !!! ееехх уште да имаше некој на кој би можела да му се изнаразвикам онака да се испразнам би било пожелно!!

Кога негативната енергија е во помала количина пробувам да ја натерам на исчезне со спортски активности, музика, филмови... Кога сум полн со негативна енерија (ретко ми се случува) тоа е нешто што врие во мене и мора на некој начин да излезе. Горенаведените методи можат само да ја ублажат мојата негативна енерија но за да направам да исчезне, одам на некое напуштено место и едноставно кршам се, удирам, викам. После неколку минути јас сум тотално смирен :)

Oдам да играм фудбал, трчам како несалам, се расправам со сите 6 души од противничката и со 2 од мојата екипа, одам дома се туширам, и после сум како нов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom