Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Шетам низ соба, дрзок сум, ко сите да ми се криви.
Тражам вентил да го испуштам сиот бес, обично тоа го правам во теретана.
Смешно ми е да лупам у вреќа бидејќи можам да се повредам удирајќи :)

коа ќе се изнервирам до даска,морам да искочам кај било со мп3 на мене цигари и после некое време сум нова:salut:

јас многу чудно се опуштам .. а приметив е многу ефикасно.
таа идеа ми дојде еден ден кога требаше да излезам незнам што се деси... и сите излегоа (негде на журка беше работата) а јас дома останав , толку бев гневен .. накурчен.. и во соба изгаснав светлото .. имав едни свеќички.. како за медитација што се :P (романтичнине) ги наредив во соба.. едно 6 ,7 такви .. ги запалив пуштив тивка музика, си постелив ќебето на земја .. легнав и гледав во горниот ѕид :)

играм кантер и многу сум јак
п.с. убо шо немам дома пиштол иначе сите ке ги испоубиеф!

Го земам пиштолот на татко ми и убивам све :D
Мала шала, извините :)

Значи, кога ке се накурчам ептен, одам на тренинг и се изморувам до даска, до смрт. Ефикасно е, ем гнев распукуваш, ем тренерот се чуди :)

Кога сум бесна и нервозна сум неподнослива за другите, а ни сама не можам да се поднесам. Не ми треба многу за да се изнервирам, само што проблем ми е контролирањето. Некогаш можам да преќутам и да се воздржам, ама некогаш....

Најчесто ме смирва спиењето или чистењето (или средвањето)...

Па пуштам гласна музика,палам цигара и се дерам :)

Со оглед на тоа дека сум нервозен тип на човек, на моменти ме фаќаат некои кризи. Порано лупав и кршев се пред мене додека не ја испразнам негативната енергија. Ама потоа почнав да практикувам нешто друго. Имено, имам едно топче направено од ластици (мислам дека сте виделе како изгледа, како еже е) и го гмечам него, го малтретирам ептен, и на крај пак си е истото:wink:

Пеам, готвам, читам нешто, или едноставно излегувам надвор низ улици. Некоја мачка ќе се најде да ми прави друштво и да ме смекне.:wink:

Koa сум премногу нервозен се повлекувам во себе, преќутувам се'... се нервирам, црвенеам... и на крај ќе ми текне фаќам точакот се препуцавам најбрзо шо можам да возам, возам... или во друг случај ги фаќам тапаните и лупам на нив... некако нервозата излага дека е доста продуктивна кај мене поготово во вториот случај...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom