Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Бесни сте, гневни, наку*чени максимално ... сто правите за да се смирите и вратите во нормала?:raz: :wink:
само добар тренинг ме враќа во нормала пропратен со добра музика

Зависи што ме разбеснило; понекогаш хистерично расчистувам, другпат хистерично трошам пари за глупости, но секогаш се обидувам да се средам, да ја расчистам ситуацијата ако се може и да спасам што може (стратегијата ја градам додека хистерично чистам и фрлам се и сешто или додека пазарам и плаќам се и сешто).

легнувам да спијам или и се истурам на тастатурата. што и да е, бесот кај мене долго трае.

Уште не сум нашла начин да се справам со бесот, онака да го насочам, да се смирам :/ А треба...

Зашто страдаат врати, кревети, постелнини, комоди, ѕидови... :nesum: Али највеќе страдаат рацете мои :uvo:
Си се мислев да си направам боксерска вреќа, па така во неа да удирам, ама не знам каде би ја ставила :icon_conf

едит: Како можев да го заборавам лап топ-от, тој навеќе страда, пошто од него извират нервозите

Како се спраувам со бесот?Хмммм..АКо не е со плачење,тогаш е препорачливо да не сте до мене,ако сум ептен бесна гледам да сум сама и да и се истурам на перницата(ја мавам),но во последно гледам само да си го задржам во себе,али секој почеток е тежок,така и во врска со ова,но се надевам дека ќе го надминам и тој проблем :)

Музика. (Пеам што е најинтересно)
Малтретирање тастатурата.
Седење 10тина минути на кратки ракави надвор на -5.

Добра музика...или наоѓам нешто што ми е интересно...или у краен случај тастатурата страда:smir:

Мнооогу ретко се дешава до тој степен ама ако се деси: музиката у уши, тренинг, лупање у ѕид и рацете у завој.

Hehehe,lele neznam znam deka najcesto si vrijam vo sebe si sobiram a ne e ubavo mi se ima sluceno bas na tastatura da se isturam od bes ili neznam da se izvikam onaka kvalitetno najcesto si sobiram ama ako pukne....:tapp: ne sakam da se nerviram i da besneam besot e opasno nesto moze da se izleze i do kontrola zatoa sum vnimatelen sekogas

Јебига, понекад може да скршам нешто а и некој од околината да настрада:pos2:

Пуштам гласно музичиште се дерам, цел град го будам, му се жалам најчесто на болигла за љубовни пробреми, на фантом за црвен крст ко ќе ме мачет....после ојме вака групно на кафе :) болигла, фантом и пул грл, разглобвиме сушчински теми и сето то завршвит со нешо мрднато ко шо беше во последно време сноуфајт или се бркаме по улициве ко ненормални се туркаме в дрва и слично :)...

Се затварам во wc и седам таму додека не ми помине малку лутината..После седнувам на компјутер и барам нешто па секогаш се наоѓа нешто што ќе ме расположи.Со никој не разговарам некое време за да не кажам нешто што не треба....Потоа легнувам на креветот и ги затварам очите дишам побавно и си замислувам нешто убаво...:pipi:

Не кршам...не пцујам....не тепам!
Одам во шопинг.....купувам печеснајсе работи шо не ми требаат....и ми поминува бесот! :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom