Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Слушам хеви метал. Најмногу ме релаксира, ако си инервиран и слушаш медитативна музика уште полошо правиш поизбувлив си. Или во превод, на бесот со бес, на мирна реакција, со мирна музика, итн:)

Е сеа вакво ослободување од бес немате видено, нели секој човек кога е изнервиран организмот му дава некоја реакција, да речеме еве пример животните, некои мократ, некои од страв дури и умираат, некои испуштаат невкусни мириси, кај човекот, дел од луѓето поцрвенуваат , некои се потат други се мочаат.......
Same here. (y)

Се трансувам или ги слушам Рамштејн.
Одам да играм фудбал , трчам ко ненормален , одам по дворот лутам ко ненормален барам нешо за работа да расипам нешо или па легнувам да спијам , иначе многу брзо ми поминува бесот ...

Пуштам гласно метал, легнувам на кревет и се исклучувам тотално од надворешноста. Кога не сум во можност да ја кренам цела куќа во воздух, излегувам со точак..возам во стилот на need for speed :D и ми поминува :)

Обично на работа ме фаќа бес и тогаш најдобро се ослободувам кога на колегите ќе му направам пакост, ќе му турам во кафе некој лаксатив а ја ќе се заклучам у ВЦ, ќе му ги фрлам важните документи, ќе му избришам од компјутер се што работеле деновите, ќе му подистурам ракија во фиоките или на столицата... и после се опуштам гледајќи ги како се правдаат, бараат, очајуваат

Зимам гитарата и свирам. Успат може 2-3 дупли нескафиња.

генералка по дома чистење секое ќоше додека не се изморам ептен, еее после тоа едно кафенце, цигарце и исто ко да не било ништо :cool:

дигам востание...и едно време се ослободувам

Со трчање ... или на вреќата за боксување :)

Стаам песна на фејс и чекам некој да ми стаи лајк..:cool:

Едно доообро чоколатце, многу вода, компилациите Buddha Bar и dancing. :D

слушање ска,ои,рок музика...боксување вреќа,трчање,возење велосипед...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom