Како ме заеба добро еден другар? (буквално)

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.318
Поени од реакции
12.941
Имам ептен добар другар со кој сум на ратна нога од кога го познавам, сеирџење и заебанции од првиот ден кога се запознавме. Се знаеме преку 11 години и веројатно ми е еден од моите најдобри другари. Едноставно уживаме во насамарување и зафркавање, и имаме посебен однос за тие работи, никогаш не се љутиме. Само што наседнав на една негова шега, која е интересна да се спомне, меѓу другите.

Разговаравме на јаху за најобични работи, јас го зафркавав зошто има фрлено некое кило и видете како ојде муабетот:

*********: ej shape, aj napraj mi usluga , titni na *** *** ***
Andronik: ne zaebavaj 1 i pol e
*********: ma ne spijat
Andronik: kaj kogo e ova?
*********: nemat vrska
*********: niso strasno
*********: samo titni
Andronik: ne be beaj
Andronik: da ne te znaev vo red
Andronik: ama vaka
*********: shape be
*********: ne pizdi
*********: ozbilno
*********: ke titnis?
Andronik: nema sansa
Andronik: mi prajs nameshtalkja
Andronik: te mirisam
*********: abe edna koleska remetam
*********: ne seri
*********: kakva namestaljka od titka
*********: razmisli!

И ај добро си викам, ме убеди, шмекал колешка, мада го осеќав, кој таков, ќе титнам...

Andronik: mi zvona
*********: kreni
Andronik: od nepoznat broj
Andronik: i krenav
Andronik: i jas da
Andronik: a ta mi iskluci

И завршивме со титкањето, пак муабет, кога на крај пред заминување ми вика....

*********: si cul za TV KRT skopje
*********: ?
*********: :
*********:
Andronik: ahahaha
Andronik: da
*********: poraka: Ako ima nekoja devojka za ertoski bezobrazen razgovor, samo neka titne....
*********:
*********: vo pravo beshe
*********: androniksapeski: mi prajs nameshtalkja
androniksapeski: te mirisam
Andronik: AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
*********: zato ti spustil fakerot, mashko slushnal
*********: ne brkam picki jas ko perford shmekovich bre
Andronik: ti si najnenormalnata lichnost sho ja zapoznav na devetgodishna vozrast
*********: hehehehehheeeeeeee
Andronik: i najverojatno kje ostanish taka vo podalecna idnina
*********: FRAZA NA GODINATA
*********: pa kako
*********: keep it real
*********: nema ljutis, remetenjeto e na nivo
*********: to se cenit, ne?
Andronik: nemat ljutis
Andronik: vrakjam duplo!
*********: hehehe
*********: ako de
*********: vo to e ubajnata

Да не заборавам, откако замина по СМС на тој бројот му го испратив контакот од мојот другар, гарант не го има оставено да спие овој запалениов шизик. :)

И како да не бидеш пресреќен со вакви другари?

Eeej respect.E toa ti se vika drugarstvo i ja praam takvi raboti ama nie ideme taka grupno remetime lugje u stil ideme u butik si eden drugar so 2 metra i kusur ja go drzam za raka i vikam, imate farmerki za maliov epten utre e na priredba :)

:pos: :pos: :pos:
Андроник, подалеку од мене! С ким си, такав си!:pos:

Ахаха и тоа е добро. Инаку кога се запознавме учевме заедно и седевме во клупа и скоро доведовме до лудило една учителка. Тоа што ме фасцинира е остануваме другари и во лошо и во добро, а тоа е најбитно.

Ова е само еден мал бисер од нашата историја, да ми текнат и други ќе напишам... Многу е интересно кога ќе се погодат два слични ума за сеир.

Давај, интересно е!

Ова ме потсеќа на мене и еден другар од прво оделение. До сега сме заедно и ностоп се заебаваме, се реметиме и им маваме сеир и реметиме други. Ако вака е најубаво

hahahahah...lelel zakon...vie ste ludi totalno

ej extra ... bas zakon sto vi e?! nema so extra e i u moe drustvo slicno se remetime so KRV i EDO so poraki! hah

Сапјдер, само едно ќе ти кажам. Јас сум на пост-пејд и стигнува детална сметка на крајот од секој месец. Сопственикот може одма да ве откире, а поготово ако има пријателство со некој од вработените, ќе дознае многу повеќе информации и готов(и) си(сте)! :star:

Топка напиша:
Сапјдер, само едно ќе ти кажам. Јас сум на пост-пејд и стигнува детална сметка на крајот од секој месец. Сопственикот може одма да ве откире, а поготово ако има пријателство со некој од вработените, ќе дознае многу повеќе информации и готов(и) си(сте)! :star:

Ajde be pa ti gi boli kur u gz vazno stepale seir. :star:

E вистина ме изнасмеа човеку вистина сте луди

Abe eden drugar i na mene vaka mi naprai mi stavi oglas vo onie agenciite i navedel deka sum "mlad i zapalen" a jas sea mu kroam kapa na nego tocna ke mu dojde

ЗАКОН ЕЈ!
Иако може и да испадне заебана ствар од ова. Една другарка даде оглас во делот за лични контакти со бројот на дечко и и бараше млади хомосексуалци расположени за забава, па за малку што не раскинаа!!!!!

Анастазија напиша:
ЗАКОН ЕЈ!
Иако може и да испадне заебана ствар од ова. Една другарка даде оглас во делот за лични контакти со бројот на дечко и и бараше млади хомосексуалци расположени за забава, па за малку што не раскинаа!!!!!

:pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom