Како изгледате во очите на другите?

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Најчестиот впечаток кој го имаат за мене е дека сум срамежлив. Воопшто не е така.
Тие кој ја имале „честа“ да направат долг разговор со мене , ме знаат како претерано арогантен, саркастичен, егоцентричен и егоистичен.
Зашто?
Премногу информации на проста маса не се даваат , ама грешка која никогаш не ја учам.

Ми се дешава да ми кажат: „Што се фолираш не ме виде демек?“

А јас ќорава ко љиљак...

хехе е тоа ќе си ги прашате нив, па они нека си кажат Ч)

Ич не ми е гајле како изгледам.Никогаш не ми било.
Најмногу се трудам моите очи да имаат поубава глетка,секој ден се трудам да подобрам нешто,а не секогаш ми успева.Веројатно во истиот момент кога моите очи ќе бидат комплетно задоволни(се сомневам дали е можно ова,ама ај)од она што го гледаат,ќе почнам да мислам и за другите.Дотогаш....I don`t give a fuck.

е сега како изгледам во очите на другите незнам ама често ми кажуваат дека немам срам скромен сум ама и многу тврдоглав

hahaha...za nekolku saati da ja zapoznaesh pravata lichnost...hahahahaha moze i da....dechko aj spushti se doleee!!!tamchi ts:wink::salut:

Па јас делам бидејки носам мајци од рок бендови бидејки ретко кој овде носи такви мајци понекогаш се облекувам и "шмизловски" само заради другарките оти почнаа мн да ми мрмкат инаку со сите се добро однесувам но има некои кои велат дека тоа го правам затоа шо сум лицемерка но не е така.Имат многу пресуди за музиката шо ја слушам оти слушам рок и метал а не турбофолк рап техно и сл како сите.Обожавам да одам во парк да се пуштам со скејтот низ град да се смеам на да кажувам вицеви смешки а не како другите да озборувам да шетам низ центарот да се облечам шмизловски за да му се допаднам на некое момче.Едноставно си имам свој стил но некои тоа не го прифаќаат и зборуваат се и сешто за мене...Но ги игнорирам таквите луѓе порано се нервирав но сега знам дека само ми љубоморат шо сум успешна и тоа е се...Не вредат да се мисле за нив...Инаку моите пријатели во мене гледаат весела личност која ја разбива монотонијата секогаш подготвена за разговор и која може да ги насмее во секое време

Се трудам на хумористично-притаен начин да го заинтересирам субјектот, секако никако нападно :), барем 99% сум сигурен дека не сум направил грешка или глупост, па заради тоа да бидам сериозен предмет на муабет. Тој 1% го оставам за некои расправии, кои биле несериозни и биле кажани ради реда.

ме сметаат за љуткава ненормална и кога ќе им кажам дека знам да бидам и срамежлива сите ми се смеат:kesa:

па повеќето ме гледаат каков срамежлив. меѓутоа кога ќе почнат да зборуваат со мене, кога ќе видат какви шеги правам ( не се фалам:baeh:) е тогаш остануваат вчудоневидени. сите викаат: јас пак мислев ти срамежлив си бил. дури и една проф. ми рече: види го, јас мислев мирен, срамежлив тој апаш прав:kesa:(добро што беше насмеана и расположена, иначе ..... )

Огромно за повеќето од нив.

На старт како дигнато копиле, а после тоа кај секого различно, пошо со секого различно се понашам. :)

епа на почеток кога не ме познаваат,ќе мислат дека сум не многу комуникативна особа, но со тек на време ќе сфатат дека гадно се заебале шо се запознајле со мене:pos2:

мирна, тивка,срамежлива...
..баш ми е жал што не е така и што фатално погрешиле ..:pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom