Како изгледате во очите на другите?

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
хмм.. друштвен,искрен,добар другар, доста срамежлив, и така натаму...

Like a hippie freak.
A не знам оти така,ја сум си само задоволен од животот,ништо повеќе.

Пред да ме запознаат мислат дека сум тивка, повлечена и срамежлива, а потоа голем заебант..(барем така ми имаат кажано). Во суштина многу сум поразлична од она што некои го забележуваат само што незнам да го покажам на никој можен начин.

Пред неодамна добив изјава : Прв поглед ДИГНАТ ПРЕПОТЕНТЕН КУРНАС (да не речам) , Втор поглед: ДА ГО РУЧКАШ:back: :smir:

Романтична,позитивна,тактична,неутрална,секогаш размислува со ладна глава....у принцип најчесто што ми кажуваат е дека секогаш успевам да ги расположам тие околу мене :pipi:

Pa vo ocite na onie so gi sakam i pocituvam znam deka imam dobar vpecatok ostaveno,skoro site so gi znam licno i so imale prilika so mene da sedat znaat deka sum mnogu sentimentalna i iskrena osoba pa radi toa i gi imam prijatelite odamna,me cenat i me pocituvaat tuka se za mene sekogas koga mi trebaat a isto i jas...inace ima i takvi koi ne me cenat,zasto se glupi i zavidlivi luge,no 90% od niv bajagi se pokajale radi toa sto me zaebale poso odkako me izgubile svatile sto imale...

Па неможам сам да кажам како им изгледам на другите но повеќете за мене велат на прв поглед дека сум мирен, прибран, без луди идеи. Се на се досаден. Но потоа кога ке ме запознале сум бил малце луд, секогаш за муабет спремен.

EMOvka....toa e od prva i bese porano vo srednoto ili rokerka...sega veke me smetaat za licnost so moze da gi nasmee so nekoja istropana glupost, licnost za sovet i valjda taka jas se osekam vo ocite na drugite

Перфекција, бог. Уствари не, изгледам како победник на ОТ. :icon_cool

Појма немам... најверојатно изгледам „изфлимнан“.

Изгледам луд.

Сакаат да понекогаш да кажат некој сеир за мене, но во суштина знаат дека знам многу да изненадам, знаат дека можам многу да направам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom