Како изгледате во очите на другите?

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Па што знам мислат дека сум покварена, препотентна и личност која не се дружи со сите...а јас сум се само ова НЕ

Pa sigurno sekoj razlicno me procenuva:toe:. I do nekade, ne mi e mnogu vazno sto ke kazat ili pomislat pogolem del od niv(lugeto). :wink:

Зависи од луѓето. Пошо денес ги има секакви и клошар и принц на бел коњ си :pos2: Важно е добро да те гледаат тие што ги сакаш, а за другите ич да не се секираш

Znam otprilika deka drugite sekogas im zaviduvaat na podobrite od niv, toa mnogumi preci...ne znam tocno sto mislata, osven ako mi kazat, obicno toa se najbliskite, mi imaat receno: ne letaj vo oblaci, vo koj film si vlegla, jas ednostavno sum crzzyyyyy:toe::pos2:

Под овие другите подразбирам личности што не ме познаваат лично,прв пат ме виделе,кренал некој до мене рака со нив и слични на нив

За нив мислам дека изгледам како некој кој не бара до прва брачна ноќ,секогаш расположен за туркање шкода без акумулатор,има 5 денари во мобилниот да свикаат такси,одам во ист правец со колата,допуцувам топки до игралиште,имам 4 пакла цигари во мене со еден збор би рекол наивно.

За оние поблиските пријатели оставам на нив

Ko dzanak,bidejki siroki pantaloni do kolena spusteni ne e nekoja normalna pojava vo makedonija denes....ali me zabole kako ljuge koi ne gi znam me gledaat 4udno....ako prijatelite me gledaat ko prijatel,toa mi e dovolno...

немам се запрашано за оваа тема

навистина не знам:toe:

Што знам никад не сум размислувал ама мислам дека првот впечаток што го добиваат лугето кога ке ме видат не е баш сјаен ...

Па тоа треба другите да си кажат

stv mn interesna tema...vo ocite na drugite pa neznam...moite drugari site znaat deka onaka sum mn komunikativna licnost, ama koga sum so nekoi novi sum potivka dodeka ne gi zapoznaam...so znam mozda na prv pogled ne izgleam neso posebno se dodeka ne me zapoznaeme podobro...posle e se ok...a za dignata ne sum nekoja i ladna...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom