Како го организирате денот?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко го организирам(за лето зборам, кога сме на распуст)....често ми се дешава да правам се во 5 до 12...а кога имам повеќе обврски се организирам....не излегува секогаш според планираното, ама сепак....

Cesto se desava da si organiziram del od denot ama ne sekogas.Nekogas ostavam spontano da se slucuva se.Zavisi sto se planiram i koga.

love напиша:
Sekogas navecer planiram so ke pravam naredniot den,prilicno detalno i mnogu me nervira nenadejna promena na planot.:pishtoldz
isto i ja,si pravam plan za nareniot den vecerta pred da zaspijam i naredniot den si nemam gajle :motor:

ми се слушува многу ретко да го планирам наредниот ден...многу пати ми се случува, да легнам да спијам...а да не знам кога ќе станам утре и покрај тоа што наредниот ден имам некои обврски
т.д. оставам се да се одвива спонтано...без никакво замарање со планови

ne stanuvam dodeka ne si go isplaniram denot!Sekogas se nerviram koga nestata se planiraat vo posledniot moment,sakam se da mi bide isplanirano 2-3 dena pred toa.

Кога имам повеќе обврски си го организирам со некое мини распоредче во главата, ама сега кога немам ништо...

I jas sekogas pred spienje, ako nemozam da zaspijam si go rasporeduvam denot i si mislam sto ke pravam utre. Taka mi e najubavo, otkolku se naednas da mi dojdat rabotite.

Najcesto denot si go organiziram navecer koga ke si legnam.Super e koga imas nekoi raboti zacrtani vo glavata i spored niv se orientiras,e sega normalno deka ne go planiram do sekoja sekunda i minutka, sekogas izleguva nesto neplanirano megutoa toa zacrtanoto za toj den ne ostanuva nezavrseno.

ja si stanuvam idam u skolo a posle toa ako se ima za ucenje ke poucam i na kraj ili se setam so zenskata ili sum u kompjutrenica

Epa koga ke stanam znam samo deka treba da odam na skolo...Posle skolo u kafic na kafe obavezno i koa ke si dojdam doma (ako sum bila sabajle na skolo) spijam cel den..a ako sum bila porucek si odam doma nakaj 8-8ipol pa na kompjuter i u krevet. i se taka sekoj den...

Никако. Не го организирам денот, ама треба да го напраем тоа у блиска иднина.

Obicno sekogas si go organiziram denot, a posebno sega koga imam mnogu obvrski. Nekogas ostavam i spontano da si tece ama toa e mnoooooogu retko.

Denot sekogas go organiziram. Ubavo e da se stava i alarm na mobilen ili nesto drugo ama jas ne go pravam toa. So organizacija imas vreme za se.

"Podobro dobar plan denes otkolku perfekten plan utre"
- Najgolemiot trgovec na svetot -​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom