Како давате „корпи”?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
smizlicka напиша:
u toj slucaj i jas sum da!iako po nekad znam da go odolgovlecam raskinot,neznam zasto ama pointeresno mi e koga go gledam kako guvee pred mene kako mrtov konj i se cudi so mi e:icon_lol:

Ц,ц,ц,ц,ц,ц да се иживљаваат врз други луѓе еј.

сакам се да ми се каже директно и у очи,јас сум таква.вака и вака не иде ,чао пријатно.
а инаку ми се деси еднаш,идев со еден и сакав да му раскинам ама некако штознам зашто одовлекував,по една недела он ми раскина мене и тоа по телефон.смешно:)

Milam deka treba da se kaze,da se obrazlozi situacijata,i koj povodot za da se stavi kraj na vrskata !
Koga jas sum so nekoja partnerka odredeno vreme,i rabotite pocnuvaat da se odvivaat vo nesakan pravec,i kazuvam na partnerkata moe mislenje i naogjame zaednicko resenie.
Bezvezni mi se onie raboti od tipot na karanici i raskinuvanje pa poslem oci da nesakate da si vidite,ako sum ja sakal i sme bile vo vrska najubavo e mirno da se razdelime,(ako e veke dojdeno do tamu) bidejki i utre koga povtorno ke se vidime da zastaneme muabet da si napravime i red drugi stvari .

Крај кај мене означувам во моментот кога ќе кажам збогум!!!
Има личности на кој што им имам кажано (тие самите си знаат) и знаат дека штом јас сакам да ставам крај на нешто тогаш за мене навистина е крај!!!

кажуем у фаца бе...треба да се свати дека не може за секогаш да се биде заедно...нема свадба да праиме!! ако девојката многу ме сакала така ќе ме замрази, ако не ќе бидеме пријатели, нема трето у таква ситуација...

Праам анимација у флеш и и' ги потенцирам сите глупости шо ги напраила и кои се причините за моето раскинување. Ако добиеш мејл со атачмент, пази се... :pos:

Глупава ситуација ама ако веке неможеш со неа нема назад.
Е сега поглупо е ако немаша некоја причина за раскинување туку не ти се оди со неа па ке вртиш од околу наоколу и на крај ке и го плеснеш.
А акои имаш причина (неверство и сл) е тогаш е полесно и кажуваш крај и нема што веќе да се објаснува

Па одма ќе си кажам што како е нема што да трпам без разлика колку време идам ако така се сожалувам нема никогаш да направам крај со нејзе а не ми се иде

Си седнувате на нешто меко, убаво и полека му објаснуваш како стојат работите и си одиш , чист крај.

Ehhh nemozes so sila da nateras nekogo nekoj da saka no i nemozes da go izberes nacinot na koj ke ti raskinat.Sum bila vo vistinska smisla na zborot "kucka" i sum raskinuvala na naj pokvaren nacin....no ako sea na mene mi se desi istoto od licnosta koja ja sakam odnosno trkaloto da se svrti nesakam ni da znam kako ke se osekam."zatoa ne pravi na nekomu ona so nesaks da ti go napravat na tebe"

ako imas silna pricina,iako te boli i srceto i dusata i nemozes da zivees bez toj sto go sakas,moras da prekines..prekinuvanjeto bez zbor e najizopacenotot nesto so moze da go napravis,isto ako ne mu ja kazes pricinata za toa!A koga sakas da mu ja kazaes a znaes deka mnogu ke go povredi zatoa sto te povreduva i tebe i tvoite custva?sto togas?

Sto znam ,ja sum sekogas za iskrenost..sto znaci stom nesto ne shtima ubavo bi bilo da se sedne i da se razgovara.
Ako nema sto da se razgovara onda otvoreno da se kaze deka ne ja biva.
Onaa kutanje ili glumenje moron e macenje za dvajcata,ja sekogas sum go kazuvala toa u oci,se nadevam bilo bezbolno posto e otvoreno i iskreno.
Uostalom krajot e sekogas pocetok na nesto novo!

искрено и без двоумење ќе и кажам и готово
идем даље за исте паре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom