Како да си направите вебстрана?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Вака а да си земеш некој програм како frondpage ili dreamweaver научи го почачкајго малку и афтоматски местиш utf-8 вака во notepad е многу не сигурно треба да се дупнеш од работа куцање и сл и пак ке имаш проблем некој земи или од програмите што ти ги кажав или некој хтмледитор .:toe:
југаранте пишуваш по темиве веќе не знам од кога
ај кажи некоја најјака страна што си ја направил? онаа на која највеќе се гордееш?
чисто информативно...

југаранте пишуваш по темиве веќе не знам од кога
ај кажи некоја најјака страна што си ја направил? онаа на која највеќе се гордееш?
чисто информативно...
Несакам да се фалам али еве една мн интересна флеш позз
http://juraga.com/
Иначе инфо. ја сум Јурага Анте презиме и име

Јас колкушто гледам тука пишува Кресимир Јурага. :nenene:
Па не сум ја овој ми е роднина хаха има студијо и така не е од нула дизајнот али ок е

Па не сум ја овој ми е роднина хаха има студијо и така не е од нула дизајнот али ок е

А извини вака шо рипам од нигде, странава за Вила Марија е или Љубав у залеџу?

А ние од каде да знаеме дали ти е роднина или не? Јас лично не верувам, али тоа сум јас. :)

А ние од каде да знаеме дали ти е роднина или не? Јас лично не верувам, али тоа сум јас. :)
хахахаха како сакате иначе странава па не и нешто баш да не си веруваме али ок јас кажав ваше е дали ке си веруваме подобро да не давам линк имам и подобри :smir:поззз

немам ногу шетано по темата, барам дали некој знае да ми каже страна каде можам да најдам хостинг и сервер безпари сакам да направам веб страна но страната би ја правел во joomla бидејки е многу лесна за работа. Тој HTML ми е некако многу сложен. позз

хахахаха како сакате иначе странава па не и нешто баш да не си веруваме али ок јас кажав ваше е дали ке си веруваме подобро да не давам линк имам и подобри :smir:поззз

Јас не реков дека не е твоја. Реков дека не верувам. Само мое мислење.

добро де добро го нападнавте за џабе човекот
не за тоа темата беше прозван да даде некој негов проект ви даде и почнавте одма

немам ногу шетано по темата, барам дали некој знае да ми каже страна каде можам да најдам хостинг и сервер безпари сакам да направам веб страна но страната би ја правел во joomla бидејки е многу лесна за работа. Тој HTML ми е некако многу сложен. позз
Добро го кажа воа ме изнасмеа ке си правам јоомла сајт пошто хтмл бил мн сложен нема везе хтмл ако ти е сложен тогаш не ни факај јоомла
евети хостинг позз
http://www.000webhost.com/
MySQL имаш за joomla

Добро го кажа воа ме изнасмеа ке си правам јоомла сајт пошто хтмл бил мн сложен нема везе хтмл ако ти е сложен тогаш не ни факај јоомла
евети хостинг позз
http://www.000webhost.com/
MySQL имаш за joomla

Во joomla имам правено веб сајт и ми изгледа многу лесно и затоа пак сакам тамо да правам, а хтмл ми е некако многу шифрирано. Во секој случај фала многу позз

Zdravo me interesira dali nekoj bi mozel da napravi web strana imam odlicna idea no ne se razbiram bas najdobro vo dizajniranje na sajt pa ako ima nekoj zainteresiran koj bi mozel da go dizajnira i za proektot sto go imam spremeno neka me kontaktira tuka pa ke razmenime msn i ke mu kazam planot sto i kako i kakov sajt bi sakal pa veruvam deka nekoj bi se nafatil da napravi sajt preku joomla ili kako veke toa odi ni sam neznam :) pozz pa koj e zainteresiran neka pise i se nadevam deka so planot i proektot koj go spremam moze sajtot da dostigne dosta golem uspeh a so toa i poveke reklami i pare :smir:

Еј декстерче дали че има слични туторијали како овие на HTML, само сега за Adobe Dreamweaver

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom