Како да си направите вебстрана?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Вака а да си земеш некој програм како frondpage ili dreamweaver научи го почачкајго малку и афтоматски местиш utf-8 вака во notepad е многу не сигурно треба да се дупнеш од работа куцање и сл и пак ке имаш проблем некој земи или од програмите што ти ги кажав или некој хтмледитор .:toe:
југаранте пишуваш по темиве веќе не знам од кога
ај кажи некоја најјака страна што си ја направил? онаа на која највеќе се гордееш?
чисто информативно...

JURAGAANTE

Professional !!!
Член од
4 април 2009
Мислења
411
Поени од реакции
31
југаранте пишуваш по темиве веќе не знам од кога
ај кажи некоја најјака страна што си ја направил? онаа на која највеќе се гордееш?
чисто информативно...
Несакам да се фалам али еве една мн интересна флеш позз
http://juraga.com/
Иначе инфо. ја сум Јурага Анте презиме и име

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Па не сум ја овој ми е роднина хаха има студијо и така не е од нула дизајнот али ок е
А извини вака шо рипам од нигде, странава за Вила Марија е или Љубав у залеџу?

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Па не сум ја овој ми е роднина хаха има студијо и така не е од нула дизајнот али ок е

А ние од каде да знаеме дали ти е роднина или не? Јас лично не верувам, али тоа сум јас. :)

JURAGAANTE

Professional !!!
Член од
4 април 2009
Мислења
411
Поени од реакции
31

А ние од каде да знаеме дали ти е роднина или не? Јас лично не верувам, али тоа сум јас. :)
хахахаха како сакате иначе странава па не и нешто баш да не си веруваме али ок јас кажав ваше е дали ке си веруваме подобро да не давам линк имам и подобри :smir:поззз

Член од
15 јануари 2009
Мислења
92
Поени од реакции
13
немам ногу шетано по темата, барам дали некој знае да ми каже страна каде можам да најдам хостинг и сервер безпари сакам да направам веб страна но страната би ја правел во joomla бидејки е многу лесна за работа. Тој HTML ми е некако многу сложен. позз

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
хахахаха како сакате иначе странава па не и нешто баш да не си веруваме али ок јас кажав ваше е дали ке си веруваме подобро да не давам линк имам и подобри :smir:поззз
Јас не реков дека не е твоја. Реков дека не верувам. Само мое мислење.

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
добро де добро го нападнавте за џабе човекот
не за тоа темата беше прозван да даде некој негов проект ви даде и почнавте одма

JURAGAANTE

Professional !!!
Член од
4 април 2009
Мислења
411
Поени од реакции
31
немам ногу шетано по темата, барам дали некој знае да ми каже страна каде можам да најдам хостинг и сервер безпари сакам да направам веб страна но страната би ја правел во joomla бидејки е многу лесна за работа. Тој HTML ми е некако многу сложен. позз
Добро го кажа воа ме изнасмеа ке си правам јоомла сајт пошто хтмл бил мн сложен нема везе хтмл ако ти е сложен тогаш не ни факај јоомла
евети хостинг позз
http://www.000webhost.com/
MySQL имаш за joomla

Член од
15 јануари 2009
Мислења
92
Поени од реакции
13
Добро го кажа воа ме изнасмеа ке си правам јоомла сајт пошто хтмл бил мн сложен нема везе хтмл ако ти е сложен тогаш не ни факај јоомла
евети хостинг позз
http://www.000webhost.com/
MySQL имаш за joomla

Во joomla имам правено веб сајт и ми изгледа многу лесно и затоа пак сакам тамо да правам, а хтмл ми е некако многу шифрирано. Во секој случај фала многу позз

Член од
29 април 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Zdravo me interesira dali nekoj bi mozel da napravi web strana imam odlicna idea no ne se razbiram bas najdobro vo dizajniranje na sajt pa ako ima nekoj zainteresiran koj bi mozel da go dizajnira i za proektot sto go imam spremeno neka me kontaktira tuka pa ke razmenime msn i ke mu kazam planot sto i kako i kakov sajt bi sakal pa veruvam deka nekoj bi se nafatil da napravi sajt preku joomla ili kako veke toa odi ni sam neznam :) pozz pa koj e zainteresiran neka pise i se nadevam deka so planot i proektot koj go spremam moze sajtot da dostigne dosta golem uspeh a so toa i poveke reklami i pare :smir:

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Еј декстерче дали че има слични туторијали како овие на HTML, само сега за Adobe Dreamweaver

Kajgana Shop

На врв Bottom