Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сподели некои примери како тоа ги откриваш, зашто се изјасна дека си добра во тоамногу лесно..јас го открив уште првиот пат кога ме изневери иако немаше поим бившиот...
мене никогаш никој не можел да ми сокрие ниту некој ке може..ништо не ми бегадетектив сум за такви работи
![]()

многу лесно..јас го открив уште првиот пат кога ме изневери иако немаше поим бившиот...и знаеш што не му беше прв пат по некоја курва да се залета..ама за жал 3-4 месеци му поминува и пак се врака кај мене..како секогаш..баш така како што кажал..срце да знаеш секогаш јас кај и да одма секогаш кај тебе ке се вратам..ти си ми мене љубовта...само овој пат нема кај да се вртаи зошто јас најдов некој што навистина ме исполнува и што премнгу го сакам...он никогаш не можеше да сокрие од мене го знам како дише..значи знаев и кога и со која и каде.знам и зошто точно ме изневери и зошто е со таа девојка се знам
а за овој сега ке видиме али јас ништо не оставам така..се ми е под контрола
и не ми е јасно како може да не осетиш и да не прметиш треба да си глуперда ептен
мене никогаш никој не можел да ми сокрие ниту некој ке може..ништо не ми бега
детектив сум за такви работи
![]()
Или почнуваш да се понашаш сумљиво неколку дена, па на крај глеаш да направиш караница, да викате еден по друг и викаш те изневерив и чекаш повратна информација. Ако се е океј лесно е да се смириш, да се извиниш и да убедиш дека не си. Пак треба да си оцениш.
Или тројански коњ, цело време кажуваш дека би простил се, знаеш дека сите си имаат потреби, ова она. Ќе треба време, ама кога тогаш ќе се испушти ако има нешто. Ќе има момент на слабост. И тогаш војниците излегуваат и уништуваш се пред тебе.
Напомена дека функционира ова ако е 16 максимум?
Не?
Па, еве.

многу лесно..јас го открив уште првиот пат кога ме изневери иако немаше поим бившиот...и знаеш што не му беше прв пат по некоја курва да се залета..ама за жал 3-4 месеци му поминува и пак се врака кај мене..како секогаш..баш така како што кажал..срце да знаеш секогаш јас кај и да одма секогаш кај тебе ке се вратам..ти си ми мене љубовта...само овој пат нема кај да се вртаи зошто јас најдов некој што навистина ме исполнува и што премнгу го сакам...он никогаш не можеше да сокрие од мене го знам како дише..значи знаев и кога и со која и каде.знам и зошто точно ме изневери и зошто е со таа девојка се знам
а за овој сега ке видиме али јас ништо не оставам така..се ми е под контрола
и не ми е јасно како може да не осетиш и да не прметиш треба да си глуперда ептен
мене никогаш никој не можел да ми сокрие ниту некој ке може..ништо не ми бега
детектив сум за такви работи
![]()
 Да , имам еден таков другар како тебе , се знае , се има он најдобро и никој подобро од него , никој ништо незнае за одреден комшија пример , исто и он е детектив се знае дури и се фали низ населба дека се знае и он ги има на дланка, и од такви нашминкани веќе ми е до преку челото најсериозно 
 У секој случај добра промоција си напраи , верувам после овој твој пост ќе примиш десетици можеби и стотици пораки со "газолижачка" и "ѕвездосимнувачка" содржина па утре ко ќе те заебе и овој може ќе си најдеш некој и од форумов.