Како да се открие неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата sKEYt
  • Време на започнување Време на започнување
многу лесно..јас го открив уште првиот пат кога ме изневери иако немаше поим бившиот...
мене никогаш никој не можел да ми сокрие ниту некој ке може..ништо не ми бега:) детектив сум за такви работи;)
Ај сподели некои примери како тоа ги откриваш, зашто се изјасна дека си добра во тоа;)
Освен што сигурно ти работи осетот и интуицијата претпоставувам, и промените на неговото понашање..Нешто друго?

Аманте бе со дупливе јузери, ко демек нема да откриеме :facepalm:

многу лесно..јас го открив уште првиот пат кога ме изневери иако немаше поим бившиот...и знаеш што не му беше прв пат по некоја курва да се залета..ама за жал 3-4 месеци му поминува и пак се врака кај мене..како секогаш..баш така како што кажал..срце да знаеш секогаш јас кај и да одма секогаш кај тебе ке се вратам..ти си ми мене љубовта...само овој пат нема кај да се вртаи зошто јас најдов некој што навистина ме исполнува и што премнгу го сакам...он никогаш не можеше да сокрие од мене го знам како дише..значи знаев и кога и со која и каде.:pos: знам и зошто точно ме изневери и зошто е со таа девојка се знам:) а за овој сега ке видиме али јас ништо не оставам така..се ми е под контрола:) и не ми е јасно како може да не осетиш и да не прметиш треба да си глуперда ептен:cautious: мене никогаш никој не можел да ми сокрие ниту некој ке може..ништо не ми бега:) детектив сум за такви работи;)

Мож чоек е глуп да не осети и да не примети, ама е мега-глуп да осети и примети и пак да си го прибира кај себе, дур да најди саглам ебач. То се вика ОЧАЈ и го нема во менито на Баба Рада.

Или почнуваш да се понашаш сумљиво неколку дена, па на крај глеаш да направиш караница, да викате еден по друг и викаш те изневерив и чекаш повратна информација. Ако се е океј лесно е да се смириш, да се извиниш и да убедиш дека не си. Пак треба да си оцениш.
Или тројански коњ, цело време кажуваш дека би простил се, знаеш дека сите си имаат потреби, ова она. Ќе треба време, ама кога тогаш ќе се испушти ако има нешто. Ќе има момент на слабост. И тогаш војниците излегуваат и уништуваш се пред тебе.

Или почнуваш да се понашаш сумљиво неколку дена, па на крај глеаш да направиш караница, да викате еден по друг и викаш те изневерив и чекаш повратна информација. Ако се е океј лесно е да се смириш, да се извиниш и да убедиш дека не си. Пак треба да си оцениш.
Или тројански коњ, цело време кажуваш дека би простил се, знаеш дека сите си имаат потреби, ова она. Ќе треба време, ама кога тогаш ќе се испушти ако има нешто. Ќе има момент на слабост. И тогаш војниците излегуваат и уништуваш се пред тебе.

Напомена дека функционира ова ако е 16 максимум?
Не?

Па, еве.

Напомена дека функционира ова ако е 16 максимум?
Не?

Па, еве.

You would be surprised...
И тука негде се и муабетите нагоре, со дупли профили со глупости. Ова ти е филозофија за разлика од тие работи :D

многу лесно..јас го открив уште првиот пат кога ме изневери иако немаше поим бившиот...и знаеш што не му беше прв пат по некоја курва да се залета..ама за жал 3-4 месеци му поминува и пак се врака кај мене..како секогаш..баш така како што кажал..срце да знаеш секогаш јас кај и да одма секогаш кај тебе ке се вратам..ти си ми мене љубовта...само овој пат нема кај да се вртаи зошто јас најдов некој што навистина ме исполнува и што премнгу го сакам...он никогаш не можеше да сокрие од мене го знам како дише..значи знаев и кога и со која и каде.:pos: знам и зошто точно ме изневери и зошто е со таа девојка се знам:) а за овој сега ке видиме али јас ништо не оставам така..се ми е под контрола:) и не ми е јасно како може да не осетиш и да не прметиш треба да си глуперда ептен:cautious: мене никогаш никој не можел да ми сокрие ниту некој ке може..ништо не ми бега:) детектив сум за такви работи;)

Mалце офф-топик
Ти девојче , се промовираш нешо или ? :) Да , имам еден таков другар како тебе , се знае , се има он најдобро и никој подобро од него , никој ништо незнае за одреден комшија пример , исто и он е детектив се знае дури и се фали низ населба дека се знае и он ги има на дланка, и од такви нашминкани веќе ми е до преку челото најсериозно :) У секој случај добра промоција си напраи , верувам после овој твој пост ќе примиш десетици можеби и стотици пораки со "газолижачка" и "ѕвездосимнувачка" содржина па утре ко ќе те заебе и овој може ќе си најдеш некој и од форумов.

а сега да се навратам на темата

oн топик : Еве ти на пример се знаеш , нема заебанција со тебе , кој дечко те има/л се заебал. Еве ќе ти кажам како ти дознаваш дека дечко ти те вара. Се запознавате со него , се мувате , се фаќате и идете така подолгичко време , и ти текнуе онака на заебанција му бараш пасворд од фејсбук. И кога не си со него , он дома греотниот нема шо да праи си пишуе со некој на фејсбук , а ти од другата страна го читаш истиот муабет. Па од тука пишал на некое девојче ова она и ти сето тоа го снимаш кај се договара , кај сака да излезе , у колку саат све тоа и идеш на лице место тогаш кога се договорил и чекаш и мислиш дека си измислила топла вода со тоа што си го следела дечко ти кај е и шо е и т.н детски игри , што по мене е многу глупава работа некому да му буричкаш во приватноста па макар ти бил и брат нели иако не е фер и од негова страна што те варал , ама негов избор ебига па не си му жена да не смее од дома да излезе...
Значи , неможеш да ОСЕТИШ нешто. Ти кога викаш " го осетив , знаев , претчуствував " значи само едно , дека си праиш бајрам на мозокот пред да ја дознаеш информацијата лично ( не преку слика , видео запис ). И за крај , по овој твој пост , ја можам да претпоставам дека се работи за информација од 3-та рака , твој другар/ка го видела дечкото у кафич као се лапа со друга и сте раскинале по телефон , без да провериш дали стварно те вара или не.

Последно уредено:
Ако е мало гратчето ке се разбери и то како...

Ако си во подолга врска се осеќа кога нешто не е во ред. Не само за неверство за било што. На од страна луѓе што зборуваат не верувам освен ако не е тоа поголема група што го тврди истото (10тина еве одприлика) а да правам глупости од типот на лажни профили, уклучување од нејзин фб или да и пребарувам по телефон... тоа не... Али ако осетиш нешто ќе се растрчаш, ќе побараш...

ако после секс на пенисо најдеш кондом кој ти не си го ставил - работата е сумњива....

Neverstvo ne se otkriva ednostavno se cuvstvuva.Ako si vo vrska lesno se otkriva uste polesno se stava kraj na taa vrska ,ako si vo brak ne cepkaj ako ne si spremen da se nosis so se sto nosi neverstvoto:)

Ќе му се јавиш на оние од Канал 5 што ги даваат "Прељубници" и тие ќе ти средат :vozbud::vozbud::vozbud::pos::tapp:

Оф : Прашај ги комшиите :pos:

Он : Не ја сфаќам потребата за вакво нешто. Напрај си муабет за тоа што ти пречи и расчисти ги сомнежите ако и после тоа немаш доверба барај друга личност пошто на долг рок тоа ти е како да градиш куќа без темели.

Инаку начини да шпионираш има многу, но ако е дојдена до таму работата не знам дали вреди. Иако можно е да успееш некогаш да го прочиташ парнерот и да видиш дали има задни намери повторно ќе кажам на долг рок тоа е промашена инвестиција.

Гледам има некои викаат можеш да процениш по реакциите и говорот на телото, но не е се црно и бело, црните и белите лаги лесно се познаваат, но што е со онаа сива област кога една лага е завиткана во две вистини и три полу-вистини?

П.С Со технологијава денес е полесно од кога било да шпионираш некој

http://bit.ly/1wqh0yE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom