Kaко да провериш каде ти е произведен телефонот (колку е квалитетен)?

За сите кои имаат 03, да знаете дека телефонот е произведе во Кина. Квалитетот е од втора класа.

Е како бе мојта нокиа пиша на кутијата маде ин унгарија а бројката е 03

За сите кои имаат 03, да знаете дека телефонот е произведе во Кина. Квалитетот е од втора класа.

ииииииииииииии кинеска е мојата Нокиа 5130 :pusk:
значи отровна е и затоа е толку евтина 4500 ден а во ВИП е 6000 (изгледа е финска во ВИП)
:pos2:

а на другата пиши 01 значи финска (ако се точни тоа кодовите)

од сега пред да земам телефон на лице место ке си проверам од каде е направена за не дај боже да се погоди од Азербејџан

Imashe shifri vakvi,shto se pishuvaat za razni raboti.Slushnav se pishuva nekoj broj i mozhe da se pojacha zvukot.Povekje od normalnoto shto mozhelo.

Хехе, прв пат слушам за ова, малку чудно ама ако е стварно така интересна работа. Иначе Друже од каде ти е оваа информација ?

ZZZZ bracet mi e zainteresiran za NOKIA N95 8gb MADE IN DUBAI mislam ili kina nz tocno od kaj sto saka daaja kupi mu veli od DUBAI e donesena koj moze dami kazi kolku mue rokot na traenje ??? :D dali izdrzal 1 god.

01 Aма ко ке го отворам одзади Маde in Korea :D

Ja odjov u Rogers i mi rekoa Madeto e od China, ama deka garancijata mi pokriva duri i da go sokapam od zeMNJa da do spizdam....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom