Како да прикриеш избришеш шливка ?

• Креатор на темата Креатор на темата FeliXxX
  • Време на започнување Време на започнување
А следен пат да не оставиш да ти направат шливка?
За таква опција си помислил?

Со брич исечи се, и имас оправдувањее :D

Земи лепче, и натопиго со вода или плунка како сакаш. И ставиго на шливката нека стои до сабајле.
А сабајле стави пудра на местото и готово.

На крај краева не оди утре на училиште ако толку не сакаш да те видат и готово. Секако и оваа недела не запишуваат.

Со течна пудра, aма што одговара на твојот тен. Ако земеш пресветла/претемна ќе се заебеш, пошо автоматски ќе ги натераш да буљаат у тебе.

треба да искористиш она шо маѓионичарите го прат, значи одземање внимание, тој мафта со едната рака (привлекува внимание со неа ) а со другата ваѓа од џепо карти... значи ако имаш шљивка на вратот, акни се со сета сила со носо в зид да потечи и се раскрваи или нек ти удри другар ти бокс в око да посини потечи и се затвори и никој нема да му се пули на шливката

Ние како помали со сол се стргавме. Дали минеа од тоа, дали сами по себе, незнам.
Да не излезе те тролам, дека можеби и нас не тролале.
Се надевам ќе ти помине, само биди храбар.
Со тебе сме. Секое добро.
Поздрав!

Ами сеа брат освен со пудра нема друго чарје. Ти сеа ќе ми речиш машко сум пудра не користам или жешко е времето,епа јас ќе ти речам Шо мислеше,шо мислеше кад се онадеше....

Јебига во еден пост набрзина ти одговорив со можни прашања шо би ги поставил ти.. :P

Стави ваков фластер на вратот ако те праша некој кажи му се пресеков или сличен изговор

gfhfghfg.jpg

Зошто уште нема за ВИП број за донации?

треба ми за утре да ја снема....не е швалерај сингл сум ама несмеам да излезам пред никој а утре на школо сум :D ке се видам со тие шо нејкам да ме видат
MNOGU DECKI E OVAA LUGEE!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom