Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

незнам дали има тема бидејки пребарувајки ништо не најдов....иначе за темава дали знае некој како можам да прикријам или избришам шливка..итно ?
2-3 дена, и ќе мине
Онда рекламирај се.треба ми за утре да ја снема....не е швалерај сингл сум ама несмеам да излезам пред никој а утре на школо сумке се видам со тие шо нејкам да ме видат
нека видат оти петелот работи 

жешко е у школо потече малце пот л'сне и ке се виде такаахахаххах стави малце течна па камена пудра и нема да се познава толку![]()
епа ако нема друго стаи ханзапласт и измисли нешо дека си се повредил или те каснало хахажешко е у школо потече малце пот л'сне и ке се виде така
genius ...две имам ама едната е ептен големаепа ако нема друго стаи ханзапласт и измисли нешо дека си се повредил или те каснало хаха

Кога си дома лечи ја со паста за побрзо да ти поминеgenius ...две имам ама едната е ептен голема![]()

утре на големата ханзаплас ставам а малата не се ни познава ....благодарамКога си дома лечи ја со паста за побрзо да ти помине![]()

повели и друг патутре на големата ханзаплас ставам а малата не се ни познава ....благодарам![]()

треба ми за утре да ја снема....не е швалерај сингл сум ама несмеам да излезам пред никој а утре на школо сумке се видам со тие шо нејкам да ме видат