Како да прикриеш избришеш шливка ?

• Креатор на темата Креатор на темата FeliXxX
  • Време на започнување Време на започнување

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Локација
Штип
незнам дали има тема бидејки пребарувајки ништо не најдов....иначе за темава дали знае некој како можам да прикријам или избришам шливка..итно ?

Кажи дека те каснал пајак :D

...течна пуда можеби?

А ако е од швалерај, не мрдај од дома, како и да ја криеш ќе те скенираат.

незнам дали има тема бидејки пребарувајки ништо не најдов....иначе за темава дали знае некој како можам да прикријам или избришам шливка..итно ?

стави паста за заби на неа :) 2-3 дена, и ќе мине

и Ѓоре, нареден пат, ти апи, не тебе да те апат ;)

треба ми за утре да ја снема....не е швалерај сингл сум ама несмеам да излезам пред никој а утре на школо сум :D ке се видам со тие шо нејкам да ме видат

треба ми за утре да ја снема....не е швалерај сингл сум ама несмеам да излезам пред никој а утре на школо сум :D ке се видам со тие шо нејкам да ме видат
Онда рекламирај се. :P нека видат оти петелот работи :D:D:D

:pos:Ме насмеа темава морам да кажам :)
Инаку он топик: Земи лажичка и поминувај на местото на шливката како да црпиш нешто,сум слушала дека ова помага.Ако не тогаш пудра и немаш гајле;)

луге не е до смеа ...биде земјоделие овоа затоа дај кажите нешто шо функционира за да пробам а вака ништо нема да биде само помодар

ахахаххах стави малце течна па камена пудра и нема да се познава толку:)

жешко е у школо потече малце пот л'сне и ке се виде така
епа ако нема друго стаи ханзапласт и измисли нешо дека си се повредил или те каснало хаха

Бато едно шалче ама не било какво шалче туку шо пишува МАКЕДОНИЈА.Демек славиш за победата и готоо :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom