Golema i iskrena ljubov,sto traela vreme...i site tvoi planovi vo segasnosta i idninata bile svrzani so nea...ne se preboluva taka lesno...Prvite mesec-dva si izguben,ti fali eden golem del od zivotot,sekojdnevieto.Tuka se i onie krizi...aaaaa... ja sakam...jebes mater na gordost...ke i se javam,mora da ja vidam...Pa si mavas sam na sebe eden samar na varijant...kopile zasrami se...Ti si muz,ides dalje,ne priznavas bolka..
Mnogu vreme se gubi na uglavnom bezcelni razmisluvanja...od tuka proizleguva i bolkata..Ti si mat pozicija...a ne sakas da priznaes sam na sebe si i da iskocis od toj bezvozdusen prostor...
Ne znam za vas,ama ja mnogu tesko podnesuvam takva zaguba...Sve mi izgleda bezcelno,,,i u isto vreme gordosta ne mi dava da probam da si ja vratam nazad...
Napisav kniga koga mi se desi....Obekjav deka u tiraz od 1000 primerka ke ja izdadam koga ke imam 30god.,cisto onaka...za mene.Mnogu blues i pienje...i zatvoreni roletni i telefoni...pisuvas.
Nisto ne e kako sto treba posle takov krah prvite 6 meseci,rodjaci...Treba vreme i volja...ides dalje.
Najzalno sto moze da napravis i za tebe i za nekoja druga (apsolutno nevina zrtva u slucajot) e da se vpustis odma u druga seriozna vrska.Toa ne moze da bide iskreno i cisto.Ti treba vreme.
Otidov jas da sipam pak edna,posto se setiv na nekoi momenti.:icon_roll