Како да преболите?

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јануари 2005
Мислења
1.000
Поени од реакции
8
Веб-сајт
www.lasvegas.com
Дали досега сте биле изнудени да преболите некој/а, и доколку сте, како сте успеале, имате ли последици, сеуште го/ја сакате но не како порано...?!

Ајде да видиме вашето искуство што ќе каже...

Јас лично до сега не сум морал да преболам ниедна, дали е тоа зошто и никад не сум бил онака лудо заљубен?! :roll:

uffffff brate........ke ti dojde i tebe na red...siguren sum........da se vljubis ludo
a se preboluvanje imam,mu blagodaram na gospod za toa, ventil....ako go nemav ventilot ne znam so ke praviv........

хахаха:))
Досега само еднаш ми се случило да треба да преболам некого, возвратена љубов на некој начин ама после раскинувањето.. :cry:

Не сум имал потреба за преболување бидејќи моите раскинувања биле онака како да кажам „лесни“ т.е. кога знам дека нешто не тера у врскава по 2 недели ќе дојде до раскинување, а и не сум се вљубувал ептен лудо па после раскин “да сечам вени“. :pos: Туку едноставно доаѓа денот за раскинување и едвај чекам да кажам „си тераме по свој пат од денес, прави што сакаш, чао“. И после тоа мирна глава :pos:

:pos: :pos: Само еднаш, откако ми раскина типката, три дена имав пролив и повраќав на нервна база... Буквално беше преболување :pos: :pos:

Оттогаш си го чувам здравјето :)

Zivotot prodolzuva imaf vrska vo koja bef sigurna ko vo nisto drugo deka ke trae , ja zloupotrebvav dosta klinka bef deckoto bese nekoja godina po star po stabilen zamina od swe posle 3 god me molese da se selam nejkef i ostana na razdelba. Den denes koga nekoja vrska ili slicno ne i odi od raka ke se pomislam na to , se vrakam so misla i pram komparacijaa , demek taka nemase Valentin nikogas da izeagira , ne znam dali e slabost to ili e zenski mentalitet :) I pls ne e deka go sakam nazad poso stvaaarno e gotovo megu nas eptem e prebolen ama na potezi se sekavam i pram sparki a zosto ne znam ni sama:)

Преболување??? најдобар лек за скршено срце е одма да си најдеш нова љубов...мене барем ми успева тоа секогаш...не дека патам по некого, зашто не се врзувам..последниот пат кога се заљубив во некого завршив со ‘стомаче‘ а после тоа сама...авантуричките ми се некако по безпоасни нема некои емоции којзнае какви ама добро си поминуваш

Најмногу помага да седнеш со некоја другарка и здраво да го изоговараш оној кој треба да го преболиш :pos: Само е многу лошо што натрупана негативна енергија и потиснати чувства избиваат вулкански на површина. Најтешко им е на оние кои немале шанса да му "истурат" се во фаца на човекот и чувствуваат гнев порати тоа.

Порано многу ми било потешко да преболам личност која многу ми значела, но сега некако гледам поинаку на работите. И не оставам недокажани работи кои би ми тежеле доколку се премолчени! Полесно е да заборавиш ако се ослободиш од она кое те мачи :wink:

Преболување на старата/неостварена љубов... ?!
Лесно е, Chase and Replace :)
Не се исплаќа тагата ама за жал мора од првин да се научи на тешкиот начин. Само некои ни од прва не ја научат излеа :?

Какви сечење вени..бре...немет шанси...Љубов да ИМА, ама во приказните!!! :pos:

Wolf Pack напиша:
Не се исплаќа тагата ама за жал мора од првин да се научи на тешкиот начин. Само некои ни од прва не ја научат излеа :?

Апсолутно, ама јас никогаш не сум научила друг начин освен тој :cry:

Скоро секојпат после раскинување сум осеќал некоја празнина, што е најинтересно - без разлика дали сум и раскинал јас неа или таа мене. Обично трае еден ден, и наредниот веќе немам проблеми.

Освен таа (што ја напишав веќе), за која имав три дена пролив на нервна база.

П.С. Недај боже жена ми да ми раскине сега, ќе имам пролив до крајот на животот :) :) :)

E sega vaka... bev so edna devojka 2 godini i raskinavme pred 1 godina.. I nikako ne mozeme da se prebolime (a ni zaedno da bidime) i taka odvreme-navreme se slushame, zborime, gledame... ama ne ona drugarski, tuku sho znam, nekako ko da sme pak zaedno iako ona e vishe omazhena..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom