koj bara vrska? jas ne. ja barav zenata sto si ja imav zamislena vo glavava, so seta dobrina, mudrost, harizma.. i ja zagubiv. posle 1 godina ne mozam da ja prebolam. najvise me plasi faktot deka mozebi nema nikogas da najdam zamena za nejze (znaes, koga raskinuvaat dvajca, se fakjaat so drug i go naogaat prviot i drugiot vo tretiot, a vo cetvrtiot go naogaat prviot drugiot i tretiot itn...)
ne znam. ipak se custva. a oni najtesko se opisuvaat. koj sto saka moze da kaze...
Принц незнаеш што збориш.. викаш не сакаш врска, сакаш некоја девојка, зошто се разделиле никој не знае?
по се изгледа е дека некој e лигуш, полу-маже, неспособно да контролира девојка, неспособно да ја задоволи и направи да не помисли на никој друг освен него. А жените сакаат конторла, немојте да го заборавате тоа.
Посебно е актуелно намножувањето на такви типови, со новиве "поуки" за однесување на машките кои се шират наоколу. Па има и книги со совети, па ти кажуваат да бидеш нежен, да ги разбираш нејзините потреби и слично.
Сите тие работи во практика се имаат покажано како глупости, жената сака иницијатива и решителност од страна на мажот, сака да е покорена и доведена во ситуација да зависи од него (материјално или сексуално, изберете вие).
Проблемот денес е тоа што се обидува некој мажот да го подучува да не биде маж. Не смее да се изгуби балансот и не смее да се изгуби ролјата на мажот.
Многумина ја разбираат рамноправноста здраво за готово. Не е така.
Затоа Принц, кажи ми што навистина довело до вашето разделување и јас ќе ти помогнам такво нешто, никогаш повеќе да не ти се случи.
:wink:
Прашањето ми беше друго Супер среќен Зошто мислиш дека не би имала успех ете втората љубов?
Која била причината што првата љубов не успеала?
Зошто втората би била подобра?
Никола бре што ти се случува? Нормално дека од прв пат никој нема да си го погоди партнерот ... а па исто незначи да тргнеш да размислуваш ехехееее до кога така ... ќе се отвори некогаш вистинскиот но нема да остане - ФАКТ. Е сега кој како ќе се носи со тоа ...
зошто нормално? Баш е убаво од прв пат да си го/ја најдеш партнерот/ка.