Како да ја намалиш желбата за секс (особено кај машките) :D

• Креатор на темата Креатор на темата Nikola-
  • Време на започнување Време на започнување
Замисли го Геровски во танга ,најмалку недела дена ке си мирен:toe:

Со Перфекс, (полесно се брише, желбата...)

Запиши се во Електро

Ѕвер!

Зошто бре да си го потиснувам нагонот? Фала богу не ни прашувам јас сака или нејќе. Ќе си пробаш со раце усни ово оно. Ако ја осетиш дека демек нејќе само ќе си бидеш поупорен, гарант попушта.
Освен ако не е баш таа недела од месецот кога и е дојдена „тетката на гости“. Тогаш од самата помисла што и се дешава доле ми се одсексува :)

Зошто би требало желба за секс да се намалува, цел свет работи на еликсири незнам ти какви не методи тоа да се зголеми и да „држи подолго“ сеа ние тука развивме тема да се намалуа што се нема де...

Македонска работа секогаш обратно пропорционално од другите
Цел свет се бори да измисли АФРОДИЗИЈАК а ние АФРОСПУСТИЈАК :mist:

какво бре намалување ?! и демек мажите биле позагрозени од сексот-немој молим те

какво бре намалување ?! и демек мажите биле позагрозени од сексот-немој молим те

Па добро ретки се случаевите на девојки кој се искрени и ке си кажат дека имале секс или пак дека секојдневно им се јавува желба за тоа...Повеќето се праат невини,а у сексот ваков сексот онаков,практикуваат нешто шо се праело 5 децении наназад..или пак ја сум опкружен во таква средина....и после ние у ЕУ :D НЕМА СЕКС=НЕМА ЕУ! :D

Запиши се во Етуц...или Корчагин...:tapp:

Сексот им е last resort што би рекле америте, ако се друго не успее секогаш можат да се потрпат на тоа за да го добијат она што го сакаат. Тоа многу тешко да им го одземеш, а ако им го одземеш ги фаќа хистерија...и чак што више може да те убие од фрустрација :)
Жена не може да свати...како бе неќеш да ме ебеш...тоа не е дел од нивната реалност :D

Запиши се во Електро

тука си у право, и тоа од две причини едната нема да имаш време да помислиш и втората кога ќе помислиш и ќе ги видиш женскине ќе паднеш у бед.

Се е до психата. Ако ти сам си се убедиш дека не сакаш во моментот секс нема да сакаш :toe:
Размислуј на друго тогаш или едноставно зафати се со нешто што ке ти одвлече внимание и ќе ти пројде и желба и се :)

она сака да се е*е ..
јас ќе глумам, потиснувам желба или било како ?

хмм ...
некако не ми оди оваа логика :)

Се е до психата. Ако ти сам си се убедиш дека не сакаш во моментот секс нема да сакаш :toe:
Размислуј на друго тогаш или едноставно зафати се со нешто што ке ти одвлече внимание и ќе ти пројде и желба и се :)
Аха... Ако се убедиш дека не ти треба секс, нема да сакаш. Тоа значи дека ако размислуваш 24/7 на секс и се убедиш дека ти треба ќе го имаш... уба аналогија, само ако беше првото точно, ќе беше и второто. Автоматски со тоа ќе се поништеше и првото, пошто идиме до моментото зошто да се убедувам и да одам против себе кога нАли психата е моќна работа?

Претпоставката ти е тотално погрешна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom