Како да ја намалиш желбата за секс (особено кај машките) :D

• Креатор на темата Креатор на темата Nikola-
  • Време на започнување Време на започнување
темава е грешка некако поставена еј :))) не знам како и помисливте на намалување кај мажот наместо зголемување на желбата кај партнерката...оно секако е до вас ама бар ќе знаете накај да насочите напори, вака некако ми се оддалечувате од суштината :)

фати швалерка, а ако не помогне фати уште една....и ти среќен и девојкати среќна и волкот сит и овците на број....само не прашувај за овчарот
Си доловил поента 100%... толку ќе бидиш зафатен со работа (пошо сите пари ќе ти бегаат) ќе немаш време да помислиш на она другото.

Шенка ќе ви даде терапија ако сакате. Сите ќе ве испрати кај екимите да ви прават ху баба ху. Не само што ќе ви се намали желбата туку и целосно ќе исчезне. :LOL:

Ме интересираат ваши мислења,и совети истовремено,бидејќи почесто женските се оние кој раководат со сексот,односно кога они имаат желба тогаш тоа и се случува..Кога таа желба ја нема,а машкото е желно за истото,викаат дека не ги почитуваме нивните одлуки...Како да ја смениме ситуацијата,кога женското ке сака,а машкото да се воздржи,за малце да се сменат улогите :) :D :pos2:

Со какви жени имаш ти работа?!

Едноставно не мисли на тоа,почни да имаш живот и целовреме работи на себе.Шопинг и фитнес мене ме задоволуваат,а во последно време и танцот.Не дека не мислам на секс,но не давам толку голем приоритет на него во мојот живот.

Ќе натопиш една крпа под чешма и ќе ја пикниш во фрижидер така да отстои пола саат и после ќе си го завиткаш во крпата.
Во наредните 3-4 месеца нема на цицка да помислиш, камо ли на секс...

Јас желбата за секс си ја намалвам со секс. Од ко ќе свршам, појќе не ми се клецка.

Ме интересираат ваши мислења,и совети истовремено,бидејќи почесто женските се оние кој раководат со сексот,односно кога они имаат желба тогаш тоа и се случува..Кога таа желба ја нема,а машкото е желно за истото,викаат дека не ги почитуваме нивните одлуки...Како да ја смениме ситуацијата,кога женското ке сака,а машкото да се воздржи,за малце да се сменат улогите :) :D :pos2:

Дај не зезај какво намалување биди среќен што имаш желба и уште можеш,кога ќе остареме тешко нас ќе биде,не води инат на жена тешко ќе поминеш така викаше Колозов :pos:
П.С Ако ти каже женати дека ја боли глава извади и Аналгин,Кафетин или Вентор па да видиме што ќе ти каже ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom