- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.790
- Поени од реакции
- 85.836
Ех, ја колку табли иам напраено и за и со разни дами....Иначе...направив табла ..за "дама"...
Уште треа шара да ставам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ех, ја колку табли иам напраено и за и со разни дами....Иначе...направив табла ..за "дама"...
sutrak toes stev moze da se fotkash kolku sakash jas ke se besam na jarbolot ako ti umeesh na zenska da i prijdeshCalm thine mammaries kalimero...
Прегледај го приврзокот 250323
Извини, не ви го разбирам јазикот.Добре дојде Лорде @Beric Dondarrion можеш и ти да одговориш на прашањето за Гурман, не се плаши, не сме заразни, а и не кркаме перветин![]()
Извини, не ви го разбирам јазикот.
Никад не е добар знак кога Берик ќе се појави во тематаНе се секирај, битно ние тебе те разбираме. Ќе се навикнеш
Битно е што си тука, тоа е веќе добар знак![]()
Имаше поише причиниЕ ко ви велат тацна да се напрајте доле, или квалитетни гаќи, а не се танга или жбунови, сега нека ве скубе.
@pozdrav eden topol ко ќе ти е тешко нека ти текне може и потешко.
Прегледај го приврзокот 250300
@gurman2 зашто кравата тажно гледа ?
akoj si ti lazen nik bufer kogo stitish ne kaza nisto za ova znaeme nie koj ni ja mati vodataНе се секирај, битно ние тебе те разбираме. Ќе се навикнеш
Битно е што си тука, тоа е веќе добар знак![]()
Вака, така, ти си тераш работа... Шо рече дека ќе биде нареден проект? Мислам, после Рим...Иначе...направив табла ..за "дама"...