Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ubavi sliki od magarenceto od filmot shrek od prva navidum stupid ama posle stanuva prekrasen bel konj za princ i site mu se odusevuvaat

@fennel magarenceto stana konj i srek princ site mu se voodusevuvaa JA iskusi taa transformacija pa se vrati vo prvobitnoto -znaci ja izgostira :D

le...le Hristos voskrese...stvarno voskrese, a ova cupevo uste ve vozi,aj na 30 strana...pa aj na 50... pa aj na stotka kaci deka ke se kaci kaj nekoj...
pa koga ke napolnite stotka tupaci taa ke ripne aj na dvesta,koga ge bide 200 taa ke rece 220... ( 220 rok grupa od Zagreb od moe vreme so jak vokal)

le...le Hristos voskrese...stvarno voskrese, a ova cupevo uste ve vozi,aj na 30 strana...pa aj na 50... pa aj na stotka kaci deka ke se kaci kaj nekoj...
pa koga ke napolnite stotka tupaci taa ke ripne aj na dvesta,koga ge bide 200 taa ke rece 220... ( 220 rok grupa od Zagreb od moe vreme so jak vokal)
Среќа што ја спомна Група 220, иначе ова планирав да ти пишам:
"Кога планираш памет да ти дојде?
Колку си постар толку си поиветреан....уозбили се малку."
Ама добро...грешка ќе бев за малку.

Прво за многу години денов, да поможит кај сите.. Христос Воскресе!

Второ, не пријавувајте за џабе, одбив до сега 7 пријави за темава од проста причина што е сместена во ЧДА (чек дис аут) и тука се дозволени секакви заебанции, тролања, досадни и глупави постови... така да, ако не ви се допаѓа, не влегувајте на темава, едноставно игнорирајте ја...

Благодарам.

Прво за многу години денов, да поможит кај сите.. Христос Воскресе!

Второ, не пријавувајте за џабе, одбив до сега 7 пријави за темава од проста причина што е сместена во ЧДА (чек дис аут) и тука се дозволени секакви заебанции, тролања, досадни и глупави постови... така да, ако не ви се допаѓа, не влегувајте на темава, едноставно игнорирајте ја...

Благодарам.

Здравје, среќа да те пратат и на правнуци да им кршиш јајциња.
Секоја чест за разумот и разбирањето (y)

Ако стигне темава до 1000 јас сум за тоа Дена да ја прогласиме почесен член на кајгана...заслужено (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom