Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вакумирана е добро, не фаќа прашина веќе, немај гајле:pos:

Не знам што си вакумирала :cautious:, ама ти напиша дека си бришела прашина пред ТВ, па господинот изреагирал нервозно.
А што си вакумирала ...

Не знам што си вакумирала :cautious:, ама ти напиша дека си бришела прашина пред ТВ, па господинот изреагирал нервозно.
А што си вакумирала ...
Рибите од Тиквешко што ги улови пред празников:pos::pos:

Кај отиде пријателе.... ни фалиш...

Sent from my Big Deal foun using MyDick

Не го закачај, се труди да им објасни дека круна 19, не е опасна како што си ја замислуваат одредени ликови.

Види ова со Дена сега што правиме, си кажа дека си и дал шанса, ама сега откако јавно напиша дека нема да се придржува, шу прајме...
Автоматски споено мислење:

Абе риба не е убаво да вакумираш, да не кажам греота, :P

Нареден пат прашај го да не ги фатил на урда, да видиш како ќе реагира и што ќе рече. Стара рибарска финта е ова. :Кезец:

Нареден пат прашај го да не ги фатил на урда, да видиш како ќе реагира и што ќе рече. Стара рибарска финта е ова. :Кезец:
Јас му спремам крма пред да тргне и му велам Ајд со среќа:)

немој ти на мене стари финти:pos:

Види ова со Дена сега што правиме, си кажа дека си и дал шанса, ама сега откако јавно напиша дека нема да се придржува, шу прајме...

Принципи друже... за разлика од неа ја ќе се држам.... реков до 50 страни е поштедена... после за мене она е Анонка...

Прво ќе и ја приложам тука сликата од фотонатпревар шо се ставила.... да анализираме..... ако не побара сама да и ја затворат темата....

Каде е ојдена темава
1587242055651.png

:aplauz:I APPROVE!!!!

Јас на Дена да не ти личам:uzi:

Не знам ниту таа како изгледа. Изгледа грев му е за трската , ќе треба после на урда на гол задник да фаќа. Туку што риби фаќа? Караш, крап, клен ? Море да не оди кај швалерката, па после до рибарница да ти донесе доказ демек фаќал риби. Ми текна на сценава. :pos:

https://www.youtube.com/watch?v=gM1wjOjVuq8

... зарем и Вие сте пробале кај Дена? :facepalm:

Зашто да не си проба чоекот, за проба не се наплаќа.... :toe:
Плус за кречење доби совети.

Не знам ниту таа како изгледа. Изгледа грев му е за трската , ќе треба после на урда на гол задник да фаќа. Туку што риби фаќа? Караш, крап, клен ? Море да не оди кај швалерката, па после до рибарница да ти донесе доказ демек фаќал риби. Ми текна на сценава. :pos:

https://www.youtube.com/watch?v=gM1wjOjVuq8

Читаш или не... Таа му спрема се, сакал тој или нејќел, за она да си иде кај сака :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom