Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ааа не може така рече ќе му дадеш на 35 страни, немој сега ова она 50! Ние чекаме кога ќе падне секс![]()
Govinda ic ne si interesenАј добро веќер на сфите после 2 месеца форумски карантин...
Дена нели ти плачеше цело време и тоа подолго време веќе како неможеш да си најдеш дечко, а сега тука филмови си правеш.Џизас Крајст крусифајд. Јеа, ит из рили крусифајд.
I ne znam zosto site mislat deka se sheguvam samo ili deka e za red john. Znaci lugje si iam problem i vi kazuvam da me sovetuvate. Nema potreba od nedolicni i glupi komentari. Fala u sekoj slucaj
Ps: ponudata se zgolemuva na 50strani![]()
HAHAHHA abe ajde idi legni si i onaka e policiski cas... Ne gi lazi lugjeto izigravajki zena po forum... Ta vaka ta onaka na krajo ke vika bil zenet koj ti ke lazes odi tam leci se...Bil zenet zatoa ne sakam. Eve najotvoreno vi kazuvam.
Не е , хиљаду посто.Дали ДенаМ е уствари Лиде Лиде што е опседната со Филипче ?бидејки имаше пишано дека само доктори сакала
Прегледај го приврзокот 245145
Прегледај го приврзокот 245146
HAHAHHA abe ajde idi legni si i onaka e policiski cas... Ne gi lazi lugjeto izigravajki zena po forum... Ta vaka ta onaka na krajo ke vika bil zenet koj ti ke lazes odi tam leci se...Neka se premeste temata vo "Чек дис аут!" i onaka troll e cleno..
... како што гледам вие двајцата сте тука вишок, сите ја подржуваат ДенаМ на различен начин дали со шега, дали со провокација, само вие двајца ја тролате, ако не ви се допаѓа не коментирајте тука, ама јавно да кажете за неземање лекови и патолошко фантазирање не е во ред, темата е за секс, членката си има љубовен проблем и си отвори тема, па макар фантазирала, грев ли е?Pak ne si zela terapija, ti rekov sekoj den redovno da zemas tableti za da se izgubat ovie fantaziranja!
Ајде ма! Ногу си го подигнала мислењето за членката! Јас како шо знам мааалце подруго мислење имаш, реално мислење. Туку не е битно тоа. Темата е пролив. Нема никаква смисла ни поента. И Зоки со плажата се филмаше, па му ја кркнаа темата. Барем тоа беа прилично креативни филања. А овоа патетично повторување тука истото 100 пати?... како што гледам вие двајцата сте тука вишок, сите ја подржуваат ДенаМ на различен начин дали со шега, дали со провокација, само вие двајца ја тролате, ако не ви се допаѓа не коментирајте тука, ама јавно да кажете за неземање лекови и патолошко фантазирање не е во ред, темата е за секс, членката си има љубовен проблем и си отвори тема, па макар фантазирала, грев ли е?
...ете си најде катче на форумов да се исповеда, советува, издрка, радува, како сакате кажете, ама вие наместо во ЛП да ја осипете со љубов и нежност давајќи совет, љубоморите што е главна ...туку питање, имате муда да и пишете на ЛП ?
и да... ДенаМ е врло згодна женска, брунета со црвени усни и врло секси, ја видов тука некаде на форумов, сега малку е „незгодна“, ама така треба да биде, не е нејзин избор нели?
...љубов за ДенаМ![]()
Она не зеза,игра мајтап со нас,ние и кажуваме совети она несака ни еден совет да прифати... како што гледам вие двајцата сте тука вишок, сите ја подржуваат ДенаМ на различен начин дали со шега, дали со провокација, само вие двајца ја тролате, ако не ви се допаѓа не коментирајте тука, ама јавно да кажете за неземање лекови и патолошко фантазирање не е во ред, темата е за секс, членката си има љубовен проблем и си отвори тема, па макар фантазирала, грев ли е?
...ете си најде катче на форумов да се исповеда, советува, издрка, радува, како сакате кажете, ама вие наместо во ЛП да ја осипете со љубов и нежност давајќи совет, љубоморите што е главна ...туку питање, имате муда да и пишете на ЛП ?
и да... ДенаМ е врло згодна женска, брунета со црвени усни и врло секси, ја видов тука некаде на форумов, сега малку е „незгодна“, ама така треба да биде, не е нејзин избор нели?
...љубов за ДенаМ![]()