Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шала на страна, баталете заебанции но насловов што го има поставено Дена, прашањето "Како да го откачам" е навистина, на голема жалост, присутно кај многу девојчиња, проблем кај женската популација од многу одамна...значи, вакви проблеми имало и ќе има.
Пстојат машки особи кои неможат да поднесат да бидат оставени, да бидат откачени...едноставно вистината им ја погодува машката суета и егото и едноставно стануваат безобразни, насилни, досадни....

Јас имав лично таков проблем во младоста..имав кратка врска во која влегов по грешка, тс, не ме бендиса доволно дечкото, но мислев дека ке го засакам...не бидна ништо од тоа и фино лепо културно му реков дека сакам да раскинеме.
Еххх, ми текнува како да е сега пред мене...ми шлапна еден шамар, почна да се пени и да ми вика како смеам така да му направам идр...

Минаа месеци, јас си фатив друг дечко а овој бившиот ми беше ноќна мора, сенка која одеше секој ден по мене...два пати се тепаа со мојот нов дечко....и тако даље...
поентата ми е дека има девојчиња кои мака мачат за да се ослободат од бивши партнер, а помош и совет нема.....се додека тој самиот не се откачи:(
Постои полиција,постои пријава,постои блок на фб,повеќето машки глумат,ја имав таков дечко,сега ми е бивш ми викаше ако ме оставиш ке се фрлам од мост,го оставив уште е жив

Сестра ми кога се омажи за зет ми.....зет ми беше беда.....доаѓаат на гости баш добро се сеќавам стариот јас и он седнти на маса, вино пиеме и стариот му вика прави што ќе правиш ама ќерка ми не е најдена на пат. Во смисла влакно ако и фали јебао си ежа у грб...до сега не се осудил да направи нешто што би ми наежило кожа. До душа баш напротив, црнчи скоро десет год. во Ирак и има спечалено како просечен човек за неколку животи...среќата никад не се знае. Поентата ми е, мислам дека секое женско во фамилија треба да има грб....тоа кај албанциве го ценам многу, иако за друго се офци.
П.С. Овде се крие одговорот на мистеријата, како. Повикај пријател и тоа е тоа.

Сестра ми кога се омажи за зет ми.....зет ми беше беда.....доаѓаат на гости баш добро се сеќавам стариот јас и он седнти на маса, вино пиеме и стариот му вика прави што ќе правиш ама ќерка ми не е најдена на пат. Во смисла влакно ако и фали јебао си ежа у грб...до сега не се осудил да направи нешто што би ми наежило кожа. До душа баш напротив, црнчи скоро десет год. во Ирак и има спечалено како просечен човек за неколку животи...среќата никад не се знае. Поентата ми е, мислам дека секое женско во фамилија треба да има грб....тоа кај албанциве го ценам многу, иако за друго се офци.
Убаво е секое женско да има грб, но не да и го завртат и да и кажат" Сама си го одбра а сега трпи го"...Така беше порано, има и сега, но многу помалку..женскиве се сега похрабри, финансиски самојстојни, но ги има многу што од страв од насилство, трпат и молчат...страв да не се направи покољ во фамилиите глумат дека се им е добро.:(

Убаво е секое женско да има грб, но не да и го завртат и да и кажат" Сама си го одбра а сега трпи го"...Така беше порано, има и сега, но многу помалку..женскиве се сега похрабри, финансиски самојстојни, но ги има многу што од страв од насилство, трпат и молчат...страв да не се направи покољ во фамилиите глумат дека се им е добро.:(
Тука доаѓаме до златниот принцип....го постирам неделава секаде :D
92367512_10223803496022015_1743984570191052800_n.jpg

Идиот само би постапил така со сопствено дете.

Ти се јави ли денеска?

Od rabota go znam inace se iam zapoznaeno i deckovo pocna da me manjaci da mi pishuva zvoni takov place se lupa od zemja svasta mislam daj kazete so da praam?
Предложи му брак!За брзо време ќе се кае шо воопшто ти пишувал!Гарант ќе му го заебиш животот!(y)

Дена, гледај дур трае кризава да го решиш проблемов. Кој ќе се занимава со тебе после...

Mala sala da se nasmeeme :)

Attachments

• 9BCA15D9-E051-45E5-8AAB-722E9C633790.jpeg
    9BCA15D9-E051-45E5-8AAB-722E9C633790.jpeg
    151,3 KB · Прегледи: 96
Да не дозволиме темата да замре....

Дена... ја мислам дека ти и специменот ќе бидете паур капл на работа... размисли...

:coffee:

Abe so srekja ke bev ministerot vo izolacija
Автоматски споено мислење:

:place:

Ako temata dostigne 35strani ke mu se javam.
ajde kajgandzii pokazete se na delo
:oleee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom