Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Еднаш у животу сум гласал... тогашната зенцка ме измоли... и да знаеш... гласаффф за тебе!

:coffee:
Чим била зенцка во прашање, опростено ти е чедо божјо :popce: .
Следен пат и така те бива за цртање, нацртај им нешто на тоа листот, или паа ... не биди буквалиста, можеш сите опции да ги одбереш, нели љубов за сите :D

Пред некој ден налетав на интернет (мислам на твитер беше) на сликава, си викам он ли е, не ли е он, прав прч, па ти сеа ме потсети.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
...хммм////нешто е различно во врска со тебе...зш не пишеш на латиница?
e ako go desifrirash zosto e ova taka napishano ke skontash nogu poveke od kako da gi napravish figurite ,ajde stev ti si na poteg za prasanje od milion dolara

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Чим била зенцка во прашање, опростено ти е чедо божјо :popce: .
Следен пат и така те бива за цртање, нацртај им нешто на тоа листот, или паа ... не биди буквалиста, можеш сите опции да ги одбереш, нели љубов за сите :D

Пред некој ден налетав на интернет (мислам на твитер беше) на сликава, си викам он ли е, не ли е он, прав прч, па ти сеа ме потсети.
Чим може сите опции.. ќе ти напраам нешто у фотошоп... од љубоффф!

Од Паланка си имал женска значи....
Бетер... Струмичанка!

Не сум ја тај Иле... он ни е идол... на тие шо го носиме неговото свето име...

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
e ako go desifrirash zosto e ova taka napishano ke skontash nogu poveke od kako da gi napravish figurite ,ajde stev ti si na poteg za prasanje od milion dolara
Ќе да оти куцаш на телефон.Затоа пораките увек ти се..крш...

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Чим може сите опции.. ќе ти напраам нешто у фотошоп... од љубоффф!

Бетер... Струмичанка!

Не сум ја тај Иле... он ни е идол... на тие шо го носиме неговото свето име...

bez razlika ZORAN ne e svetec
Автоматски споено мислење:

@Стев ne e do toa jas nepisam od telefon koga sakam da te tagiram a si na makedonski fond a jas imam stara tastatura treba da stavam @ i prodolzuvam ,potoa go ispravam @pozdrav eden topol slobodno kazi go i f.b moj ,ne se krijam jas -jas sum realen ,nemam opsesivnos nit potreba od anonimnost

a pravilata na kajgana forim velat deka se koristi i latinica a krasnopis cekaj da se setma koga pisevme vo 4i5 odd ili ucevme srpskohrvatski vprocem neke da ima nekoja daskalica da me ocenuva vo pisuvanjeto ?? a moze ima lektor da me ispravi MILANE her zika nije bie lektor ali puno ga je naucio u zivotu milana lektora od ulicna skola :pos: :pos::pos:

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
bez razlika ZORAN ne e svetec

@Стев ne e do toa jas nepisam od telefon koga sakam da te tagiram a si na makedonski fond a jas imam stara tastatura treba da stavam @ i prodolzuvam ,potoa go ispravam @pozdrav eden topol slobodno kazi go i f.b moj ,ne se krijam jas -jas sum realen ,nemam opsesivnos nit potreba od anonimnost
А шо мора поздрафф да го става твојо фејсбук.... стај го ти нели немаш потреба од анонимност....

У драга кајгана стај го .....

И Зоран Е светец, само го избришаа под влијание на ЦИА како заговор против македонскиот идентитет.

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
ako nemora da imam potreba od anonimnos sum se poveril na 90% od tie koj sum gi procenil za virtuelni prijateli neznaci deka treba da se fotogenishem i reklamiram kako top model ili rialiti souto toa sum jas ,a od koga c.i.a toa se mesa u vera pazi fala sto me predupredi ,da zacuvam svoja svetinja

B.T.W starite rekle so kakov kantar merish so takov ke ti izmerat
a jas dodavam zavisi sto sum merel a sto ke mi merat
ako e KOJ SUM JAS I KAKOV SUM slobodno ,se e realno kaj mene :pos:

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
@Bafra ја ова гледам... додека не го избришале нели....

А и Кенеди внукот има многу паметни работи да каже......

Фалеше и ова у темава....

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
@Bafra ја ова гледам... додека не го избришале нели....

А и Кенеди внукот има многу паметни работи да каже......

Фалеше и ова у темава....
Шефе не се подјебавај со мене :anco:, уште пред некоја недела на Тенеке му ја спомнав оваа Госпожа, Господ здравје и мир да им даде и неа и на нејзината фамилија. Процесот си е започнат, наше е да пробаме да го сурфаме бранот :(

А за Кенедиеви, подалеку од нив, тоа ти се волци во јагнешка кожа. Членови од фамилијата само им ги снемува. Клети се ко Клинтонови, Бушови итн итн. НЕ, повторувам НЕ му верувај на Кенеди, има доста за нив колку се нечесни и какви се малверзации правеле.

Туку дали знаевте дека зебрите на секој засебен дел од телото имале ни повеќе ни помалку по 11 линии
1588851436013.png

Ајде малку метеопатите да ги орасположиме

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.256
Поени од реакции
43.006
Шефе не се подјебавај со мене :anco:, уште пред некоја недела на Тенеке му ја спомнав оваа Госпожа, Господ здравје и мир да им даде и неа и на нејзината фамилија. Процесот си е започнат, наше е да пробаме да го сурфаме бранот :(

А за Кенедиеви, подалеку од нив, тоа ти се волци во јагнешка кожа. Членови од фамилијата само им ги снемува. Клети се ко Клинтонови, Бушови итн итн. НЕ, повторувам НЕ му верувај на Кенеди, има доста за нив колку се нечесни и какви се малверзации правеле.

Туку дали знаевте дека зебрите на секој засебен дел од телото имале ни повеќе ни помалку по 11 линииПрегледај го приврзокот 250053

Ајде малку метеопатите да ги орасположиме
Бафра, се сеќаваш кога телохранителот го упука Кенеди?

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Бафра, се сеќаваш кога телохранителот го упука Кенеди?
Се сеќавам, очигледно и ти се сеќаваш, тоа многу ми значи, само исто се сеќавам дека ме навреди :(.
Е сега дали од што сакаш да си играш како со Бјонс или Топол Поздрав или некоја друга причина не ми е целосно јасно... а јас те прифатив, нели му пишав на Бенчо дека пиеш пиво

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
koj dava pivo ????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop