Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
(y) Штом си играл со џамлии ју ар да мен.
Јас па чував и риби, ама кога почнаа хормоните посилно да работат, ме заинтересираа друг вид на риби, ама никој не ми кажаа дека се како пирани :D

Тој што го сакаш, мислам не е по игрите, можеби нешто да е поврзано со детството :toe: , ама љубовта се победува, со среќа
Може зависи кои песнички си ги пеел у детство?
Ја со џамлиитте - дууувна веетре развигорче..... а кога почнав со стаповите... ти дам ти дам ти дааааам, ми даш ми даш ми дааааш...

Туку @Ron Burgundy пак не уништи со кратка проста реченица... а јас песнички му пишувам... за љубофффф :(

:coffee:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Сте играле ли челик со стаповите....тоа беше опасна игра нек си ебе матер :D

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
KAKO DA GO OTKACAM??? dali nekoj ima muda da kaze zosto sum pod ignore od site vas ??? ako sum persona nongrata ste mozele toa da mi go kazete vo pisan zbor

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
zato sto od ovaa tema ne mi dovaga niedno izvestuvanje a after mi ucesnicite isto me stavaat na ignore ne e nesto logicno da se svati ,dirigentot koj e neznam ama mozel da kaze niz pisan zbor ,a ne so preskonuvanje na moj post so citat na sledniot ,sepak imam svoe je i sens
Автоматски споено мислење:

nekoj ovde izigruva drugar i zalenje za natan a pred 5 dena vleguva konflikt so nea , e soncogledi imalo bre mnogu i trolicni samo se vrtele kon mesecinata namesto sonceto IGRATA SE VIKA CELIK I MACKA -nesto kako bezbol nash makedonski za tie sto ne go igrale

Последно уредено:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
zato sto od ovaa tema ne mi dovaga niedno izvestuvanje a after mi ucesnicite isto me stavaat na ignore ne e nesto logicno da se svati ,dirigentot koj e neznam ama mozel da kaze niz pisan zbor ,a ne so preskonuvanje na moj post so citat na sledniot ,sepak imam svoe je i sens

nekoj ovde izigruva drugar i zalenje za natan a pred 5 dena vleguva konflikt so nea , e soncogledi imalo bre mnogu i trolicni samo se vrtele kon mesecinata namesto sonceto IGRATA SE VIKA CELIK I MACKA -nesto kako bezbol nash makedonski za tie sto ne go igrale
Никој не може точно да знае кој спрема кој какви емоции има, и колку е искрен.....и во реален живот е исто. За мене јас знам, не се кријам јас.....и буквално е така, како што направив на натпреваров со делови од тело. Нема кај мене двојни игри и манипулации, немам таква потреба.
Уствари кај и да е сите ќе умреме.....што кур ако му правиш лице на некој.

Последно уредено:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.361
Ах...во врска со тоа другото...
За..фигури за к.и. на ур...ќе видам дали може да најдам дрвени копчиња за алишта.
Ќе треба да ги модифицирам и ствари..ама ќе излезе тоа што треба ако најдам адекватни...
Иначе..во врска со другото...
Сабајлево интензина сесија шмирглање и длабење(со ротационо чудо што го земав) за да напраам квадратна греда што може да ја исечам на коцки кои ќе ги правам тетраедри...
Не ма да лажам..заради методата на сечење што таа греда беше подложена...имаше облик прилно се што не е квадрат..
Сега...барем е нешто приблишно квадратесто.....
Уште шмирглање има..
Фигурите за сенет
Па...прво ќе треба да ги израмнам да бидат на релативно иста висина,ишмирглани на околу од ...боја или лак.. па после пола да ги направам како песочен часовник(хиперболоид), другата половина како заоблен конус...
уште немам продолжено стапчињата да ги длабам....

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020

Ти по заверите си многу Иле... опушти се и зезај се, немој еден ден ве сакам утре не.... како @Ron Burgundy пример...

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
site ke umreme ednash se ragame ednash umirame -mrznjata ke ostane ,a jasen ignor,i dvolicnos e nemanje hrabros na nekoj da ti kaze izvini ne si pozelen vo ovaa tema ovde imam grupen ignor od temava

Ти по заверите си многу Иле... опушти се и зезај се, немој еден ден ве сакам утре не.... како @Ron Burgundy пример...
koga ne sum sakal se e zez do zez ,zezate vie zezam i jas ,kakva zavera ,zavera da ve ostavi covek da se izduvate nekolku dena i potem pak isto koga jas sum se zezal so odredeni osobi vo temava pa sum pod ignor od niv ????

site ke umreme ednash se ragame ednash umirame -mrznjata ke ostane ,a jasen ignor,i dvolicnos e nemanje hrabros na nekoj da ti kaze izvini ne si pozelen vo ovaa tema ovde imam grupen ignor od temava

koga ne sum sakal se e zez do zez ,zezate vie zezam i jas ,kakva zavera ,zavera da ve ostavi covek da se izduvate nekolku dena i potem pak isto koga jas sum se zezal so odredeni osobi vo temava pa sum pod ignor od niv ????
B.T.W uste vo temite na igracnica koga otvoriv tema TEKNUVALO e ignorirana, vsusnos vie si znaete polnoletni ste ,moze i so muzika da se druzam i veselam

Последно уредено:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.821
Никој не може точно да знае кој спрема кој какви емоции има, и колку е искрен.....и во реален живот е исто. За мене јас знам, не се кријам јас.....и буквално е така, како што направив на натпреваров со делови од тело. Нема кај мене двојни игри и манипулации, немам таква потреба.
Уствари кај и да е сите ќе умреме.....што кур ако му правиш лице на некој.
не се криеше на натпреварот??? Сакаш да кажеш дека ти си...тој? :eek:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@Ron Burgundy odamna saka da otslika nesto realno ,i negledam deka i nesto loso napisal rekol ke e koga ke go cujam vo zivo ,a gledam kalimero e toj realen vie go napagate grupno toj se brani normalno

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@коцка ај врати го натпреварот на зенски нозе ,i najdi ja osobata koja veli pravilo 1,2i3 selfi netiznam sto da sega na tema baknez go govori sprotivnoto ,mnogu ne go gibam netot taka da tamu ima golema pouka a vcera mu replicira na eden ucesnik deka rugal na nesto a koga doslo vreme fotnal samo prst POLEKA POLEKA SE IDE NA MOE ama kasno se svaka

@DenaM znaeme deka ne sakash nemora sekoj den da ni kazuvash ne patime od amnezija ,bar ne od vcerasna ,koga nema da ne sakash kazi do togash stoi sakankata :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom