Како да даунлодирате песни од YouTube

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
На кој му треба видео конвертор можам да ви го пратам ImTOO MPEG Encoder 3.
Информации на msn или ПП. :)

A*1*T*E*A*M напиша:
Доколку некој незнае, а сака да дознае како да download-ира некои клипови од YouTube тоа може да го стори така што ке отидете на http://vixy.net и таму имате еден правоаголник каде што може да го напишете линкот, потоа ке кликнете на СТАРТ... ке почекате околу 1мин. за да го прочита линкот и потоа ке ви се download-ира:helou::smir:
abe mene mi treba za video moze ili samo pesni (izgleda ke se simne)?
ej fala ej zakon stvar(sepak samo pesni :()

`ТЕНК` не е само песни бе... за сичко може, тама сум напишам насловот на темата :С

Можете да си симнете и YouTube Download 2.2 и шибај:P:

А кога ке почне да се далнодира каде оди после тоа ?? излегува на десктоп или оди у сосема некој друг фолдер ?? ако биде нешто ке има ЕДИТ

Ти си местиш дека да даунлоадира (ако грешам, тогаш даунлоадот оди на десктоп).

Абе кај што ви е наместено да ги симнува во Мозилата, таму и си ги симнува! Мене ми е наместено на Десктоп да ми симиња, така да на десктоп ми симиња!

п.с. СКАПАВ даунлоадирање

фала А1

Abe imam problem...
Nekoj da mi kaze zosto ne mozam da uploadiram video? Stadov nov net(na stariot mozese) i ne mozam da uploadiram video!!!
Pisit neso samo connecting connecting i 30min cekav i uste pisese connection :nerv: :nerv: :nerv:
I sega ako vi se imat nesto deseno vakvo nesto i posle go najdovte (normalno :)) napisete ovde !!!

P.S
Stariot bese kablovski, sega ovaj noviov mi e od MaxADSL

Dzabe e i ak go restartiram PC i da stegnam na ona sto e
"Click here if you have problems with uploader"
Ne mojt nikako
:zid::se_ molam:cuc: :cuc: :se_ molam:zid:

Абе со новиот Real Player е многу лесно да се симнува од YouTube, а и од било која друга страна што има видео. Само кога ќе ја отвориш сраната горе над видеото ти се појавува Download This Video, стискаш и готово.

А за конвертирање Free Flv to Avi Converter.

Се е бесплатно.

Јас спуштам преку програмчето www.keepvid.com . Се селектирa адресата на клипчето, copy-paste во празниот простор и се стега download. После тоа се стега Download Link и готово:smir:

abe kaj mene mozit i vo ovie formati da gi prajs

avi mov mp4 mp3(samo muzika) 3pg

abe kaj mene mozit i vo ovie formati da gi prajs

avi mov mp4 mpe3 3pg
симни ги како flv и после тоа конвентирај ги со Total Video Converter (лесна е програмата за употреба, сигурен сум ќе се снајдеш):wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom