Како да даунлодирате песни од YouTube

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобр ти е http://keepvid.com , и после можеш да си ги гледаш со flv player, или да си ги конвертирате од .flv во .avi или некој друг формат.

Симнете ја прогамата vloader можиш да симнуваш какви клипови сакаш да ги конвертираш во ави мп3 3гп и то за многу кратко време со самото симнување поарно здравје

Replay Media Catcher, златно програмче, симнува и песни од МајСпејс профили. Симнува се што може да се закачи како видео или аудио материјал на нет.

Replay Media Catcher, златно програмче, симнува и песни од МајСпејс профили. Симнува се што може да се закачи како видео или аудио материјал на нет.

а некако може да не ми трае 30 дена.. некој крак , лиценца...

aj kazimi od kade da go simnam programcevo:helou:

Нема врска....најдобра е youtube downloader си го слегнувас видеото и после можеш да ја конвертираш во mp3, 3gp - за телефон ...............

јас знам едно многу закон програмче кое се вика Media Pirate...ж

многу е добро, брзо и лесно се користи...
работи со Firefox
како аддон ви се додава само едно копче на Firefox-от и со еден клик сте на правиот пат...
и не даунлоадира само од YouTube туку и од многу други познати страни за клипчиња...
сосема е бесплатен па не ви требаат кракови и сериали....

бидејки работи со Firefox можете да го користите и на Linux и Macintosh ..!!!
Се надевам дека ви помогнав

P.S. откако го симнавте клипчето тоа под default ќе се вика video_clip..се што треба е да го ринејмувате во <name>.flv ....

тоа е се за да симнете клип од YouTube..а за до гледате ви треба не толку посебен .flv (flash video) плеер!!

Абе не можам да ја најдам темата ако може некој да ми каже на крајот од URL-то шо се допошуваше за да се гледат со подобар квалитет?

aбе не ви требат програми и такви срања...овака си е најарно
пример:
и само ќе напишете
http://www.voobys.com/watch?v=_4Lxsdruvd8 i там ќе си идете довнлоад и завршиле сте работа....устребале ви тие програми за симнување

пс. тоа видеото афтоматски го дава не знам како да го тргнам...ама мислам дека ќе сванете финтата :)
пс1. нема да би дое лошо ако го погледнете успат

Леле и мене озбилно. Иначе се бафтав со триста програми и конвертери. Фала:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom