Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Јас колку што се познавам себеси ке почнам да се смеам нема да ми се верува, а откако ке поче да ми се верува сигурно ке почнам да правам испади незнам какви ама испади ке бидат гарант:pos2:

Скраја да е. Ако е од далеку ке го игнорирам али ако дое до мене едно едноставно "мрш" нема да наштети. :)

Хммм...па сигурно дека не би ми годело, како и секој нормален човек и дете од фамилија ќе му кажам дека не сум занитересиран и дека може да си продолжи по патот.

Како секој нормален човек и дете од фамилија треба да ти годи што некој исто така нормален човек и дете од фамилија создаден на истиот начин како и ти,ти посветил внимание и покажал интерес за тебе:smir:
Дали ќе го прифатиш или не,право на личен избор.

Би го испукал со сачмарка у главата, би го сликал тоа и би го ставил на омот доколку некогаш се најдам во некој бенд (исто како Mayhem) а ако не се најдам во бенд, ке си го урамам дома у дневната:vozbud:

ako e zgodna... ke stanam i jas lezbejka... se vredi da se proba... barem ednas :kesa:

Абе ајде бе. Од еднаш педер не се станува. :pos:

Не ми се има такво нешто случено, ама ако се случи, културно ќе го одбијам. :kesa: Е ако инсистира, ќе има /kill. :smir:

одма и на прва ќе му кажам....ај ем сори ама ја не сум геј :nenene::nesum:

Либералноста според мене е клучно решение за прифаќање на севкупното човештво. Мора да го прифатиме тоа дека секогаш ќе има онакви кои ќе бидат по различни од нас. А нивниот број е во прираст. Па, за жал оттука произлегуваат и две под групи..Онаа првата која постојано осудува за се, (хејтери :гомце:) и оние на кои не им е грижа ама баш буквално за ништо и си тераат по свој ќеиф. (Правата раја, според мене). :icon_mrgr:
Али сепак еднаш се најдов во една баш бедна ситуација, и радо никогаш повеќе. :tapp: Пред еден период ми се пушташе една девојка и јас од чиста зафрканција и возвратив. (Пијана работа). Далеку од тоа дека имам склоност кон женскиот пол. И ете ти озборувања колку сакаш. :facepalm: Се покајав 10 пати за стореното. Мислам, која е ползата од тоа да се правиш нешто што не си, нели?
Имав и втор случај во кој фино лепо ја замолив девојката да престане и секако ме разбра, па културно отстапи.

Ќе му се насмеам, ќе го фатам под рака, ќе го однесам некаде во темница и таму ќе го најдат насмеан!:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom