Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе му речам: Добро бе дечко...од сите мажи ти најде на најголемиот Шмекер на ЖЕНИ да му се пушташ.

како прво не ми е логично да ми се пушти некоја ако не сум и дала самата јас повод, освен ако таа е очајна, но и храбра па пуштањето на секого да и е нешто нормално.
доколку некогаш налетам на таква ќе и кажам јасно на знаење дека сум стрејт, па нека си ја бара среќата со друга

Му кажувам педер4е едно ја и ти не сме иста крвна група и ајде магла од тука.

Па за да ми се пушта некоја треба да и дозволам.....а тоа НИКОГАШ не би го дозволила:toe:

Ќе му ебам матер,ќе му го сменам личниот опис,и усте еднаш не ма да се сети на таква глупост:wink:
ама пази ејј,после ако ти собере една "мала група педера"-ем модар у лице ќе излезеш,ем модар у гз ќе бидеш-дупла загуба :vozbud::vozbud:--се зезам

иначе шо знам не ми се пуштал некој таков до сеа,а као би реагирал нз,можда би се тргнал прво,па ако продужи да напиња се знае
БОКСОТ

Хммм...па сигурно дека не би ми годело, како и секој нормален човек и дете од фамилија ќе му кажам дека не сум занитересиран и дека може да си продолжи по патот. Ако пак продолжи да го дрви пак ќе се обидам со убаво и долично да му кажам, е ако пак продолжи ќе биде опасно...Не дека стварно имам нешо против луѓево што се палат на влакнести газови и стегнати момци ама нека не ме рчкаат мене...нека си бркаат работа, еј и многу важна работа заборавив, на геј двојки да им се даде правота да посвојуваат деца НИКАКО !!! Што ќе му пружат љубов јебеш ..тоa дете треба да расне во некоја не природна заедница со две мајки или двајца татковци ...на тоа дете кој ќе му биде првиот збор :nesvest:, тоа за тоа сум многу против, за друго што сакаат нека прават нека вадат очи ако сакаат мене не ми смета...еве ви една сликичка подолу
boki2.jpg

Би го собрал друштвото па заедно би го реметеле дури да ни се здосади а потоа ваљда чотек и тоа..

Ќе му заварим една на лице место. Не можем да поднесем такви људи до мене.

Znaci ako go opnam eden boks nema da go svestat.:jaj:​

Не би сакал ни да помислам на такво нешто. Мислам дека едноставно би го игнорирал, а доколку претера - ќе го претепам. :)

Ke i recam da si ja bara srekata na drugo mesto bidejki kaj mene nema nikogas da si ja najde.

Па би зажалил што се родил,и ако има лична карта ќе си истава нова.Да имам некаква власт би изградил едно гето на антарктикот и сите би ги префрлил таму.

ќе се запрепастам.... нема да знам како да изреагирам, гарант. У секој случај... ќе и кажам: Жалам, ама не сум очајна домаќинка! :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom