Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Мене сите ми се пуштаат. И машки и женски. Ама машките ги договарам у соборен на лечење.
Женките....хехехее. Си знаат.

Либералноста според мене е клучно решение за прифаќање на севкупното човештво. Мора да го прифатиме тоа дека секогаш ќе има онакви кои ќе бидат по различни од нас. А нивниот број е во прираст. Па, за жал оттука произлегуваат и две под групи..Онаа првата која постојано осудува за се, (хејтери :гомце:) и оние на кои не им е грижа ама баш буквално за ништо и си тераат по свој ќеиф. (Правата раја, според мене). :icon_mrgr:
Али сепак еднаш се најдов во една баш бедна ситуација, и радо никогаш повеќе. :tapp: Пред еден период ми се пушташе една девојка и јас од чиста зафрканција и возвратив. (Пијана работа). Далеку од тоа дека имам склоност кон женскиот пол. И ете ти озборувања колку сакаш. :facepalm: Се покајав 10 пати за стореното. Мислам, која е ползата од тоа да се правиш нешто што не си, нели?
Имав и втор случај во кој фино лепо ја замолив девојката да престане и секако ме разбра, па културно отстапи.
И сеа не контаме, шо си ти?
Педер кој нормално, неќе цури, или цура што помислила у еден момент да експериментира, па се премислила?

И сеа не контаме, шо си ти?
Педер кој нормално, неќе цури, или цура што помислила у еден момент да експериментира, па се премислила?

Ми се допаѓа начинот на кој размислуваш. :вонзем: :свиркам:

Кога ке му ја залепам една, има сите светци пред глава да му излезат.
Фино у културно :)

aко го напраи тоа културно ќе му речам извини дечко не сум таа сорта....али ако се обиде да ме допре како шо не треба двете раце у гипс... :)

Mi se ima sluceno mnogu pati da mi se pusta lezbejka i ja taka fino ja otkacuvam i i objasnuvam deka edinstveno me palat tipovi, ne zeni.
I normalno ona pocnuva da me ubeduva kako jas sum tolku sigurna deka ne sakam devojki koga uste ne sum probala, pa aj da sme probale moze mene ke mi se dopadnalo. Ist film sekogas. Ednas mi se sluci: stojam so decko mi u disko i doaga edna plavusa i pocnuva da mi igra, da me dopira, mi kazuva deka sum imala mnogu ubava kosa, a najmnogu ja palelo toa sto sum plavusa kako nea. I ja kulturno ja zamoliv da si odi i i napomenav deka sum so decko mi. I zamislete insistirase da sum go ostavila decko mi i da otidam so nea, nemalo sansi da se kaam potoa. A decko mi celo vreme ja slusa so zbori, i kulira. Znae toj deka ja nikogas ne bi stanala lezbejka pa ako saka neka se raboti i za nekoja stvarno jaka p***a. :D :D :D

Дечко ти останал искулиран од причина што чекал ти да кажеш ок ќе дојдам али со дечко ми заедно :icon_lol:
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 04:43 ---
Не сум најубав на свет, имам стомак, низок сум, грд сум у фаца .. Од дома не ме сакаат а не пак гејови да ми се пуштаат ...
А да отворите тема што ако ми се пуштаат а сум геј ? па да видиме гејовите што би рекле :pos:

Не сум најубав на свет, имам стомак, низок сум, грд сум у фаца .. Од дома не ме сакаат а не пак гејови да ми се пуштаат ...
А да отворите тема што ако ми се пуштаат а сум геј ? па да видиме гејовите што би рекле :pos:

Девојки и хомосексуалци пак ќе те сметаат за згоден. Сега за девојкиве до толку не знам, во последно време дигнати им се стандардите ептен, ама хомосексуалците кај нас ушт ене ги мавнала западната слика за убавина, повеќе бараат нешто просечно, така да не се грижи :D

А можно е и некој да ти се пуштал, а да не знаеш :D

Шкорпион
Ќе бидам офтопик, знам, ама има ли нешто по што се познава кој е геј?

Тешко, особено во Македонија. Треба да видиш по местата на кои излегува, друштвото со кое се дружи, некои одредни работи кои ги кажува (што само геј би ги знаел), или начинот на кој гледа други машки. Нема баш простор некој точно да препознае хомосексуалец. Затоа почесто само хомосексуалец препознава друг (според горенаведеното).

За геј женските не знам :).

Тешко, особено во Македонија. Треба да видиш по местата на кои излегува, друштвото со кое се дружи, некои одредни работи кои ги кажува (што само геј би ги знаел), или начинот на кој гледа други машки. Нема баш простор некој точно да препознае хомосексуалец. Затоа почесто само хомосексуалец препознава друг (според горенаведеното).

За геј женските не знам :).

Не бев доволно јасна. Сакав да прашам дали вие меѓу вас се препознавате кој е геј? Мислам, уште кога ќе се видите.

Не бев доволно јасна. Сакав да прашам дали вие меѓу вас се препознавате кој е геј? Мислам, уште кога ќе се видите.
Се имаат универзални шифри на ниво на државата.
Бомба - Битола
Пушка - Прилеп
И онака неспонтано ги користат во разговорот па кој врати врати, геј е:).
Инаку за муабетот како беше вицот
Сакате комшивката Деса еднаш или комшијата Славе двапати.
Абе Деса си е Деса , ама двапати си се двапати:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom