P
parvati
Гостин
Брат женско сам, ама иам пореметени хормони
И он си цепа фино лепо hhh
И он си цепа фино лепо hhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа вака, пошто доаѓам од средина и фамилија каде што ако бидеш таков (скраја да е) би те обесиле, ако ми се пушта некој таков, има да го мавам и мавам дур не ме тргне некој или дур снемам сила, или у најлош случај ако не ми се скрши раката (што веќе ми се има десено, кога еден го поткачив со мекиот дел на тупаницата у рамо)
Дали ја виде темичкава, и пред да пишеш, зема си го змени аватарчето во анти-виножитно симболче па да пишеш колку си бил јак, син на мајка он?
Абре послатки станувате секој ден на форумов, уште некој да ви даде бонбонче и да те испрати до другарчињата да си играте жмурка.
Дали ја виде темичкава, и пред да пишеш, зема си го змени аватарчето во анти-виножитно симболче па да пишеш колку си бил јак, син на мајка он?
Абре послатки станувате секој ден на форумов, уште некој да ви даде бонбонче и да те испрати до другарчињата да си играте жмурка.
Па многу е понормално да играш жмурка со другарите, него да се е.еш со нив... Едноставно ми се повркаќа на помислата машко да иде со друго машко... Болест!
Ќе те видам дали мислиш така кога ќе играш Шарац Комарац, али ај ај, ќе видиш ...- оди играј.
Многу оштри и категорични реакции од мажите за педерите а сите фантазирате за лезбејкиникако да го разберам овај феномен , некој да објасни
![]()
Одма ке ти објаснам, шо се вика од прва.
Машките фантазираат за лезбејки не во правата смисла на зборот туку повеќе на кај тројка да оди работата.
и ја би вакаВо билокој случај, индиректно би одбил, пуштање дет ис, ако плати пијачка, јебешлига, лоша икономија.![]()
Па многу е понормално да играш жмурка со другарите, него да се е.еш со нив... Едноставно ми се повркаќа на помислата машко да иде со друго машко... Болест!