Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Брат женско сам, ама иам пореметени хормони
И он си цепа фино лепо hhh

Епа вака, пошто доаѓам од средина и фамилија каде што ако бидеш таков (скраја да е) би те обесиле, ако ми се пушта некој таков, има да го мавам и мавам дур не ме тргне некој или дур снемам сила, или у најлош случај ако не ми се скрши раката (што веќе ми се има десено, кога еден го поткачив со мекиот дел на тупаницата у рамо :mad:)

Дали ја виде темичкава, и пред да пишеш, зема си го змени аватарчето во анти-виножитно симболче па да пишеш колку си бил јак, син на мајка он?

Абре послатки станувате секој ден на форумов, уште некој да ви даде бонбонче и да те испрати до другарчињата да си играте жмурка.

Дали ја виде темичкава, и пред да пишеш, зема си го змени аватарчето во анти-виножитно симболче па да пишеш колку си бил јак, син на мајка он?

Абре послатки станувате секој ден на форумов, уште некој да ви даде бонбонче и да те испрати до другарчињата да си играте жмурка.

Па многу е понормално да играш жмурка со другарите, него да се е.еш со нив... Едноставно ми се повркаќа на помислата машко да иде со друго машко... Болест!

Па многу е понормално да играш жмурка со другарите, него да се е.еш со нив... Едноставно ми се повркаќа на помислата машко да иде со друго машко... Болест!

Ќе те видам дали мислиш така кога ќе играш Шарац Комарац, али ај ај, ќе видиш ... :D - оди играј.

Ќе те видам дали мислиш така кога ќе играш Шарац Комарац, али ај ај, ќе видиш ... :D - оди играј.

Што правиме со Долга Магарица?

На темава, културно би му кажал дека ме привлекуваат само девојки. Ако е совесен и прибран ќе сфати, ако не, ќе видиме. До сега не сум бил во ваква позиција.

Многу оштри и категорични реакции од мажите за педерите а сите фантазирате за лезбејки :) никако да го разберам овај феномен , некој да објасни o_O

Многу оштри и категорични реакции од мажите за педерите а сите фантазирате за лезбејки :) никако да го разберам овај феномен , некој да објасни o_O

Одма ке ти објаснам, шо се вика од прва.
Машките фантазираат за лезбејки не во правата смисла на зборот туку повеќе на кај тројка да оди работата;).

Греота ми се тие хомичите. Не сакаат и они да бидат такви, не го избрале тоа сами, али ете им се пораметило некое хормонче. Не е во ред да му се исмеваш на болен човек иначе би напраила циркус на нејзина сметка, затоа најљубезно би ја корпосала.

Мене можеби ми се повраќа од помислата некој дечко да има секс со жена потешка од (на пример) 150 кг, па тоа не ми дава право да ги претепувам таквите луѓе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom