Како би изреагирале ако дознаете дека вашата врска е заснована на кладба?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу сум горда, така да и да го сакам најмногу не би ја продолжила играта што тој ја започнал (ако ја започнал јас ќе и ставам крај). :toe:

Ааа гледам некој се инспирирал од Таа е вистинската.
Ете што ти прави Холивуд на мозокот на луѓето. Абе Фреди...

би направила договор 50-50 од профитот и потоа раскин. Но ако ми е мила личноста ќе продолжам оти не.

Ахх филмови, ајде сега ќе одам според сценариото: дознавам дека таа е со мене поради некоја облкада и ја отерувам од мене, таа ме убедува со некој гест дека стварно ме засакала и повторно сме заедно...е сега реално гледано на ситуацијата од машка страна би било: ако сум го добил тоа што сакам значи дека сум искористен ( во добрата смисла на зборот :sekss: ), а доколку не е таков случајот ќе барам добивка од кладбата и ако не се согласи следува расипување на репутација односно ширење муабет колку добро :pusk:
И така, додека од женска страна мислам дека би било сосема друга случка. Бидеќи не сум женско не знам како би регирал хах па ајде повелете припадници на понежниот пол дополнете ме...:smir:

Ќе се кладам со друг дека ќе раскинам со неа на некој интересен начин.

Важно е дали врската функционира , каков е поводот на некој од партнерите за почеток на истата и не е толку важно.
Гледам дека некој членови оваа варијанта да ја доживуваат патетично...
Лично за мене ако некој влегол во врска со некоја девојка со повод дека она има добра цицка или не знам кој физички детал ,тогаш не е помалку навредливо да ја започнал врската поради некоја кладба.
Мислам дека егото е во прашање ,во вистинските и искрени врски егото не може и не смее да постои .....
Хипотетички имаш супер врска ,нешто што не е секојдневно и доаѓаш до сознание дека другата страна влегла во врската поради опклада и само поради тоа ја растураш истата ....крајно идиотски....

Незнам како би изреагирала - сигурно нема да ми биде сеедно, но гордоста нема да си ја погазам со тоа што ќе плачам, или ќе бидам лута ... ќе се потрудам да најдам начин ... јас него да му вратам или раскинам прва

--- надополнето ---

Важно е дали врската функционира , каков е поводот на некој од партнерите за почеток на истата и не е толку важно.
Гледам дека некој членови оваа варијанта да ја доживуваат патетично...
Лично за мене ако некој влегол во врска со некоја девојка со повод дека она има добра цицка или не знам кој физички детал ,тогаш не е помалку навредливо да ја започнал врската поради некоја кладба.
Мислам дека егото е во прашање ,во вистинските и искрени врски егото не може и не смее да постои .....
Хипотетички имаш супер врска ,нешто што не е секојдневно и доаѓаш до сознание дека другата страна влегла во врската поради опклада и само поради тоа ја растураш истата ....крајно идиотски....

Точно, се согласувам дека - возможно е од една сосем обична авантура/ кладба врската да премине во сериозна или голема љубов ...

Лошо е ако е игра на суети, комплекси и фрустрации

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom