Како би изреагирале ако дознаете дека вашата врска е заснована на кладба?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
epa vaka: so samoto toa sto se poznavam dovolno dobro znam i kako bi reagirala , najprvo bi mu se razvikala na toj koj sto mi kazal za kladbata,a na tipot nema da mu prostam pa duri i da se rodi ljubov megu nas -e na drugata li4nost sto se kladela ke i go/mu go zagorcam zivotot na najlesen mozen na4in ...:toe:

Toa да ми се деси ќе ја отерам у знаете кде ама пред тоа би ја прашал со кого се кладела за да му плеснем во лице 300 чуда што ќе ми текнат.

Хмм што би направила? Па сигурно дека не би продолжила со него и ќе вратам со иста мера на оној или на овој начин, чисто да се знае што и како е.

Bi oterala se u pm i ne bi prostila nikogas, ne sum igracka pa da si igra nekoj so mene, neka si odi i nikogas neka ne se vraka...

Ќе му речам да ми даде од кладбата или ќе им кажам на тие со кои се кладел дека било договорено со мене за да ја добие:pos2:
Се зезам. Искрено би ја изгубила тотално довербата и би му раскинала, а ако (ко на филмовите) сватил подоцна дека ме сака ќе мора мноооооооооооооооооогу да се потруди да ја стекне пак довербата (ако некогаш воопшто успее).

Ако девојка ми оди со мене заради кладба..паа би ја откачил и ништо повеке, би ја заборавил ..не планрам да се замарам како да и вратам или пошо направила будала од мене..она испаѓа дете-што сега да фанам да се кладам со некој дека можам да легнам некоја? би немало смисла ако сакам да одам со некоја ке одам а не да се кладам на глупости

тогаш би летале шамари на сите стани сигурно и не дај боже да ми се случи нешто такво не знам на што се не сум спремна:toe:

Ако докаже дека навистина се заљубил во мене, мислам дека би му простила. Ама за да докаже, ќе треба добро да се потруди и тоа добро. Ама МИСЛАМ. Значи не гарантирам со сигурност. Прво би му треснала една заушка со прашањето: Каде ти беше паметот? И би се тргнала од него некое време...Мамето незгодна ситуација, не дај Боже да ми се случи.:nesum:

Aj be pa i vie...koj se oblozuva vo ova vreme za vrska...
Mozebi za edno seksualno iskustvo...ama za vrska...batalete tie filmovi..:)

Aj be pa i vie...koj se oblozuva vo ova vreme za vrska...
Mozebi za edno seksualno iskustvo...ama za vrska...batalete tie filmovi..:)

Edna moja drugarka se fati so eden i po 2 meseca dozna deka se fanale na kladba potocno deka on se kladel ama togas se raskaraa ama veke odat 3 godini so nekoi prekini zs ona go izneveri:) ama sea pak se zaedno i im e super:):):) koj kako si ja naredil rabotava ispadna:)

Someone was watching too much teen movies during the summer. Anyways....
Не, не и не.... Ако постои кладба, таа некоја која сакала да се опклади со друга личност не ме прифатила тој кој што сум на почетокот. Таа глумела да ме придобие за да се збогати. Имала намера да ме искористи, да ги користи моите чувства кои се родиле подоцна или порано (ако сум бил затрескан во неа пред да се направи опкладата). Тоа е веќе тешка повреда. А што ако навистина ме засакала после тоа? Пак не..... т.е. можеби. Ќе мора баеги да проплука крв (да се намачи) за да докаже дека ме сака.

...пред некој ден гледав вакоц филм...и као демек оваа му опростуа заш он ја засакал..она ова...срање..
...незнам ..едноставно не можем да се стаем у таква ситуација..незнам..едноставно нема шо да му кажем..готово е :toe:...колку и да би го сакала..знам дека би пукала...би плачела дома..ама ипак би го забраела ама баш тотално...ауу а после + кј ќе му го пратим брат ми :pos2::pos2::pos2:

Темава :)

Па, пошто така нели одат работите, дечкото ќе се заљуби во мене, јас кога ќе дознаам ќе му раскинам, ама него веќе нема да му биде важна кладбата туку јас, ќе сака да ме врати, ќе ме сака, и јас ќе го сакам и јас eventually ќе му се смирам и ќе живееме happily ever after :)

Не, сериозно.. Во вистинскиот живот, тоа тешко дека се случува. Ако сепак ми се случи такво америчко второкласно сценарио, ќе им смислам нешто крајно змиско, по што “кладбениците“ ќе ме памтат цел живот. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom