Како би изреагирале ако дознаете дека вашата врска е заснована на кладба?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
Ne bi se nalutila ako on mi kaze za kladbata no ako slusnam od negovite drugari e togas ke razmislam. Inace za dvajca do sega se imam kladeno i dobieno no toa ne znaci deka sum bila so niv samo zaradi kladbata. Koga bi se rabotelo za nekoj sto ne mi se dopaga ne bi se kladela za nego. Znaci sepak ima nesto poveke od kladba. A i taka osvojuvanjeto e mnogu pointeresno.:)

Би ја прашал колку пари добила за секс со мене.

Ако не и` пречи прашањето, ќе ја распрашам по колку за ебење, по колку за пушење, итн. Да си знам, некогаш ако ми треба таква услуга, да знам кому да се обратам и колку ќе ме чини. Сепак, shareware и тест периодот некогаш мора и да заврши; сè е бизнис.

А ако и` припречи прашањето, сама си е виновна.

Понекогаш и погрешните средства се исправни за да се дојде до целта, само под услов некој да не заврши повреден, да не излезе ситуацијата од контрола и да има трајни последици по некое невино човечко суштество!!!!

Целта ги оправдува средствата!!

би побарал и ја дел од тоа на шо се кладеле:vozbud:

Тој би изгубил многу повеќе одошто добил од кладбата..:vozbud:

памти па врати, се е вратка:pipi:

Па сигурно не ќе е на арно. Некој сигурно нема добро да помине :zlo: а по досегашно искуство ништо чудно мурија да ме брка за стореното дело па да пунам буџет на држава :ija::ija:

Не знам точно но дефинитивно би смислил некој начин да и вратам мило за драго.:nerv::duel:

Da mi priznae deka na po4etokot bilo se zezanje,a so tek na vreme nastanale nekoj 4ustva bi bila po tolerantna....a ako mi kaze vo stilot ''so tebe ova bese ladenje,znaes kladba,,,,,ili nesto u toj smisol,prvata reakcija nemozam da si ja zamisla ali siruna sum deka ke mu vratam duplo poveke :D:Dzlo-pamtilo sum:D

Прашањево ми е ко инспирирано од романтичен филм,али ај ќе одговорам,не знам како би реагирал,во секој случај не арно,ќе направам да се заљуби во мене и ќе и се ОДМАЗДАМ:pos2:(шала секако)Не би можел да се замислам во таква ситуација:back:

Па би го легнала типот во болнички кревет, би го заврзала со лициси и би го камшикувала до смрт.:baeh:

ќе направам да се заљуби во мене и ќе и се ОДМАЗДАМ:pos2:(шала секако)
зашто шала?
сеа не знам како и дали е изводливо да се направи некој да се заљуби у тебе(мене) ама дефинитивно би го направила ова.
ако решил он мене да ме повреди на таков начин тогаш зашто јас да не направам слична работа?!
и ко за крај би му кажала дека сум добила кладба дека ќе го повредам.9 денари била кладбата.:devil3:

Би ја остаел и во никој случај не би продолжил со неа, има многу риби во морето а и љубовта е релативна работа.

Зашто сите некако лошо реагираат? :) Може и нема да испадне се' така лошо....
Зависи од ситуација... Може тоа било само првично па после се сменила ситуацијата, може со тек сум му се присвиѓала па му било мило што се кладел :) И би било пожелно он да ми каже... Ама ако го направил тоа и иде со мене само за да ми се потсмева или слично е тогаш ќе зажали :) Незнам што ќе направам ама лошо ќе биде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom