Како беше текстот

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
од кога знам за мене го мразам драган вучик и не гледам ниедна негова емисија

шоуто е ГЕНИЈАЛНО ! сум го фатил пар пати. едноставно не можеш а да не се згазиш од смеење.

Кој асален ќе се пријави на ова шоу или на шоуто на Лила?
Со оваа глупост, Вучиќ се врати на нивото на Вашите 5 минути, срамота

Kога сме кај Вашите пет минути, некаде на интернетов прочитав (незнам дали е точно) дека кога Вучиќ делел сукала у ВПМ на некоја жена кога и дала и рекол „Со ова ќе го тепате маж ви кога ќе доаѓа касно дома“ и оваа рекла „Маж ми умре одамна„. Oh my God :nesvest:

Го гледав еднаш шоуто и толку.Повеќе не го гледам оти во тој термин гледам фудбал

ne go podnesuvam dragan vucic:toe: nikako a emisijatae katastorfa:nenene:

Драган Вучиќ во сабота на телевизија Сител во 16.50 почнува со ново шоу кое ќе се емитува два пати неделно. "Како беше текстот" е името на забавната емисија во која Драган на тројца кандидати во секоја емисија ќе им даде задача да го погодат текстот на песната и да процени колку се музички потковани. Ќе се пеат претежно македонски хитови, а ќе се стави акцент на подзаборавените песни, но 30 проценти од нумерите кои ќе треба да се погодат ќе бидат од изведувачи од екс-ју. Наградите се парични, а сумите се доволно провокативни за кандидатите да се обидат да го дадат својот максимум. Драган најавува одлична сценографија и невиден спектакл кој сите ќе ги задржи на фреквенцијата на телевизија Сител. Драган Вучиќ е човекот со кој кај нас ги почнаа емисиите од ваков забавен карактер, неговото првенче "Вашите 5 минути" беше долги години најгледана емисија. Продолжи со "Шок-шоу", преку кое им ја отвори вратата во Македонија на ѕвездите од соседството и први ги донесе во емисија сите големи балкански музички имиња, а и тој одеше и ги снимаше во нивните домови. "Мак ѕвезди" беше емисија со која на многу млади таленти им даде шанса да покажат како умеат да пеат. Бидејќи Драган е пред се музичар, продолжува со музичкото шоу "Како беше текстот", емисија која ветува многу музика и добра забава за сите генерации.

Погоди од кого

:ija::ija: Се згрозувам од самата помисла, кога ќе видам колку бедни испаѓаме со вакви никакви копии... па зар ја имате видено колку е забавна Не заборави стихове, со мерак да ја гледаш, а згора на се, овде и пејачот пее и плус натпреварувачот :tapp::tapp:

ГРОЗНОООО

Џокер повикај пријател...Тој го бара пријателот пријателов во такси бил,и вика не можам да зборам во такси сум..:pos2:Трагедии...
Хахахахах не ме дупи!Леле катастрофа!:pos2::pos2::pos2:

срањееееееееееее...:uvo::uvo::kesa:

:ija::ija: Се згрозувам од самата помисла, кога ќе видам колку бедни испаѓаме со вакви никакви копии... па зар ја имате видено колку е забавна Не заборави стихове, со мерак да ја гледаш, а згора на се, овде и пејачот пее и плус натпреварувачот :tapp::tapp:

ГРОЗНОООО
Не заборави стихове? Дај пари да се изгради такво студио кај нас, па да видиш дали ќе е забавно или не?
За болдираното - каква копија бе дете? Тоа е лиценцирано шоу, ние си плаќаме лиценца за да се емитува, тоа не се вика копирање.
Само Драган е срање, ама тоа е.

Не вреди воопшто да се коментираат вакви работи најголема глупост што сум видел а па натреварувачите да не зборам хаос. Водителот е приказна сам за себе.
УЖАС! УЖАС!:nesvest::tapp::tapp::nesvest:

Ааааа.. глеав малку, некој 5 минути и се згазив од смеење. Не зашто беше интересно и смешно, туку што беше тоолку глупо:tapp:

Не заборави стихове? Дај пари да се изгради такво студио кај нас, па да видиш дали ќе е забавно или не?
За болдираното - каква копија бе дете? Тоа е лиценцирано шоу, ние си плаќаме лиценца за да се емитува, тоа не се вика копирање.
Само Драган е срање, ама тоа е.

не сум сигурен дека е лиценцирано. ако беше лиценцирано во најмала рака ќе личеше баш на НЗС (па и во помало студио, и ќе се викаше Не ги заборавај стиховите). а ова е само бедна копија (можеби и така направено за да не се приметуваат разликите :pos2:)

А еве гледам, Сител го украде и Операција триумф, пардон, Мојата ѕвезда со Лила Филиповска. Доаѓаат некои анонимни пејачи и пејат со познати ѕвезди (Мартина, Бојана.. :nesvest:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom