Како беше текстот

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
од кога знам за мене го мразам драган вучик и не гледам ниедна негова емисија

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
шоуто е ГЕНИЈАЛНО ! сум го фатил пар пати. едноставно не можеш а да не се згазиш од смеење.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Кој асален ќе се пријави на ова шоу или на шоуто на Лила?
Со оваа глупост, Вучиќ се врати на нивото на Вашите 5 минути, срамота

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Kога сме кај Вашите пет минути, некаде на интернетов прочитав (незнам дали е точно) дека кога Вучиќ делел сукала у ВПМ на некоја жена кога и дала и рекол „Со ова ќе го тепате маж ви кога ќе доаѓа касно дома“ и оваа рекла „Маж ми умре одамна„. Oh my God :nesvest:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
Го гледав еднаш шоуто и толку.Повеќе не го гледам оти во тој термин гледам фудбал

Член од
2 ноември 2008
Мислења
54
Поени од реакции
0
ne go podnesuvam dragan vucic:toe: nikako a emisijatae katastorfa:nenene:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
А врв на Вучич исто му беше и Славни, а обични :pos2:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Драган Вучиќ во сабота на телевизија Сител во 16.50 почнува со ново шоу кое ќе се емитува два пати неделно. "Како беше текстот" е името на забавната емисија во која Драган на тројца кандидати во секоја емисија ќе им даде задача да го погодат текстот на песната и да процени колку се музички потковани. Ќе се пеат претежно македонски хитови, а ќе се стави акцент на подзаборавените песни, но 30 проценти од нумерите кои ќе треба да се погодат ќе бидат од изведувачи од екс-ју. Наградите се парични, а сумите се доволно провокативни за кандидатите да се обидат да го дадат својот максимум. Драган најавува одлична сценографија и невиден спектакл кој сите ќе ги задржи на фреквенцијата на телевизија Сител. Драган Вучиќ е човекот со кој кај нас ги почнаа емисиите од ваков забавен карактер, неговото првенче "Вашите 5 минути" беше долги години најгледана емисија. Продолжи со "Шок-шоу", преку кое им ја отвори вратата во Македонија на ѕвездите од соседството и први ги донесе во емисија сите големи балкански музички имиња, а и тој одеше и ги снимаше во нивните домови. "Мак ѕвезди" беше емисија со која на многу млади таленти им даде шанса да покажат како умеат да пеат. Бидејќи Драган е пред се музичар, продолжува со музичкото шоу "Како беше текстот", емисија која ветува многу музика и добра забава за сите генерации.

Погоди од кого

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
:ija::ija: Се згрозувам од самата помисла, кога ќе видам колку бедни испаѓаме со вакви никакви копии... па зар ја имате видено колку е забавна Не заборави стихове, со мерак да ја гледаш, а згора на се, овде и пејачот пее и плус натпреварувачот :tapp::tapp:

ГРОЗНОООО

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Џокер повикај пријател...Тој го бара пријателот пријателов во такси бил,и вика не можам да зборам во такси сум..:pos2:Трагедии...
Хахахахах не ме дупи!Леле катастрофа!:pos2::pos2::pos2:

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
срањееееееееееее...:uvo::uvo::kesa:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
:ija::ija: Се згрозувам од самата помисла, кога ќе видам колку бедни испаѓаме со вакви никакви копии... па зар ја имате видено колку е забавна Не заборави стихове, со мерак да ја гледаш, а згора на се, овде и пејачот пее и плус натпреварувачот :tapp::tapp:

ГРОЗНОООО
Не заборави стихове? Дај пари да се изгради такво студио кај нас, па да видиш дали ќе е забавно или не?
За болдираното - каква копија бе дете? Тоа е лиценцирано шоу, ние си плаќаме лиценца за да се емитува, тоа не се вика копирање.
Само Драган е срање, ама тоа е.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Не вреди воопшто да се коментираат вакви работи најголема глупост што сум видел а па натреварувачите да не зборам хаос. Водителот е приказна сам за себе.
УЖАС! УЖАС!:nesvest::tapp::tapp::nesvest:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Ааааа.. глеав малку, некој 5 минути и се згазив од смеење. Не зашто беше интересно и смешно, туку што беше тоолку глупо:tapp:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Не заборави стихове? Дај пари да се изгради такво студио кај нас, па да видиш дали ќе е забавно или не?
За болдираното - каква копија бе дете? Тоа е лиценцирано шоу, ние си плаќаме лиценца за да се емитува, тоа не се вика копирање.
Само Драган е срање, ама тоа е.
не сум сигурен дека е лиценцирано. ако беше лиценцирано во најмала рака ќе личеше баш на НЗС (па и во помало студио, и ќе се викаше Не ги заборавај стиховите). а ова е само бедна копија (можеби и така направено за да не се приметуваат разликите :pos2:)

А еве гледам, Сител го украде и Операција триумф, пардон, Мојата ѕвезда со Лила Филиповска. Доаѓаат некои анонимни пејачи и пејат со познати ѕвезди (Мартина, Бојана.. :nesvest:)

Kajgana Shop

На врв Bottom