rossoner stefan
Модератор
- Член од
- 5 декември 2007
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 192
од кога знам за мене го мразам драган вучик и не гледам ниедна негова емисија
Хахахахах не ме дупи!Леле катастрофа!:pos2::pos2::pos2:Џокер повикај пријател...Тој го бара пријателот пријателов во такси бил,и вика не можам да зборам во такси сум..:pos2:Трагедии...
Не заборави стихове? Дај пари да се изгради такво студио кај нас, па да видиш дали ќе е забавно или не?:ija::ija: Се згрозувам од самата помисла, кога ќе видам колку бедни испаѓаме со вакви никакви копии... па зар ја имате видено колку е забавна Не заборави стихове, со мерак да ја гледаш, а згора на се, овде и пејачот пее и плус натпреварувачот
ГРОЗНОООО
не сум сигурен дека е лиценцирано. ако беше лиценцирано во најмала рака ќе личеше баш на НЗС (па и во помало студио, и ќе се викаше Не ги заборавај стиховите). а ова е само бедна копија (можеби и така направено за да не се приметуваат разликите :pos2Не заборави стихове? Дај пари да се изгради такво студио кај нас, па да видиш дали ќе е забавно или не?
За болдираното - каква копија бе дете? Тоа е лиценцирано шоу, ние си плаќаме лиценца за да се емитува, тоа не се вика копирање.
Само Драган е срање, ама тоа е.