Како беше текстот

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
БАШ така, сител само копираат, ве молам зар имааш мнешто лиценцирано како Триумф, Преживеан, Милионер, 50 50 на А1
овие се имаат копирано како ЛИЛА, ова глупавово со Вучич, квизот на блажевски, се е бледа копија
али лила и вучич се врвот со копииве

а да, квизот на ацка е копија на Најслабата Алка ако не сте приметиле

Добра шанса е копија на најслаба карика
Како беше текстот на таа емисијата на НОВА што викате
на ЛИЛА емисијата е копија на Операција Триумф
сега и сител по примерот на А1 почнаа да даваат хрватски серии, а воедно и најсчлаби шпански серии
А1 се што даваат им е најдобро! досега во главно невидено кај нас во Македонија и затоа и најинтересно

Како беше текстот на таа емисијата на НОВА што викате

Ни јас не сум ја гледал, ама видов на You Tube. Побарај под името Ne zaboravi stihove.
А, да, едно време ја имаа украдено и Пирамида (Парламент)

Па ако беше лиценца ќе беше исто како хрватското, т.е исто студио, сличен концепт, барем во помало студио.

Како Операциј Триумф, Милионер, Танц со ѕвездите (на ХРТ што оди) се лиценцирани и се е исто студија како и оригиналите.

Нема шанси да е ЛИЦЕНЦА.

Не знам дали е или не е лиценца, но искрено, стварно нималку не личи како да е лиценца. Мислам дека и ќе се испофалеа на рекламите да беше лиценца. (Споредете со ОТ, Идол, Милионер, Пирамида...)

Ова изгледа како снимено на БТР или КРТ (и сите телевизии што се уклучуваат преку ден на иста фреквенција).

А Вучиќ си е посебна приказна. :pov:

Селска работа... само некои забегани одат...
На мене да ми кажат имаш 20.000 ден. ако испееш една песна пак не би ојдел а не там за 3.000 се пезат :uvo:

Кој сака може секоја сабота во 11 да иде во Сител да биде во публика во емисијата :pos2:
Дефинитивно ќе морам да одвојам една сабота за ова :vozbud:

:pos2::pos2: Нема шанси! Да ми се смее цела македонска нација :ija::pos2:

:pos2:
:pos2::pos2: Нема шанси! Да ми се смее цела македонска нација :ija::pos2:
грешка: јас ќе им се смеам на натпреварувачите од публика :pos2: едноставно, оваа глупост не може да се пропушти да се види во живо :pos2::pos2:

Леле кој деген на КБТ. :pos2:
Драган Вучиќ: Која е земјата која има 2.3 милиони жители и има спор со јужниот сосед Грција?
Учесник: (замислено) Грција?
Драган Вучиќ: Која е земјата која има 2.3 милиони жители и има спор со јужниот сосед?
Учесник: Србија со Црна Гора?
Драган Вучиќ: Која е земјата која има 2.3 милиони жители и има спор со јужниот сосед?
Учесник: (по долго мислење) Македонија!
За тоа време жена му (или неговиот претставник од публика) се крие од срам :pos2:

Да не ја водеше сурушон може и ќе се пријавев. Ептен сељачки ја има направено.

По колку е глупа емисијава чудо едно. Ако некој има погодено песна без помош ја еве..Ептен е сељачка стварно.

Абе овие од емисијата одат по улица,собираат дегени и има викаат ајде да пеете малце...
Секоја емисија се поглупи и поглупи се појавуваат.
Овој Стојанчо денеска беше лом...ужас. А за ужасот да биде уште поголем,остај што не знаат ни да копираат ништо од Сител,го закачиле и најголемиот сељо за водител.:jaj:

Овој офицеров или што беше најак беше,цел се препоти чоекот изглеа многу возбуден беше,бидејќи учествуваше во најдебилната емисија во Македонија па и пошироко:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom