Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
БИТНО!

Во врска со терминот, играв во средата во Блаже накај 11 вечерта и девојчето што беше таму во неделата кога испадна фрката со терминот ми рече дека уствари направиле грешка и дека терминот не бил наш :pos: Шпанска серија јеботе, наш е ваш е...

Денеска му се јавив на Ивица и праев муабет со дечкото и ситуацијата е следна:
Периодов додека не игравме другиве дечки неколку пати го фатиле терминов и почнале да го играат редовно и сега е нивен...

Му реков дека нели не е фер спрема нас, дека го држевме скоро цела година, доаѓавме што се вика на снег до колена и на ден пред Бадник, ама ми рече дека тоа е тоа и дека неможе туку така да им откаже на дечките.

Вика дека сме направиле грешка што не сме му кажале дека ќе паузираме некое време, па да знае да го чува, туку дека он не барал често и дека сме му откажувале стално, па не сме се ни јавувале понекогаш, па немал друг избор и морал да го даде терминот на други редовни...Незнам муабетов колку е вистина, може и лаже, пошто летово не бев тука, јас не контактирав со него, нека кажат тие што збореле со него.

И сега за решение ми понуди ако сме сакале две опции:
- Недела од 6, со тоа што тој термин го чувал за родендени, па ништо чудно понекогаш да ни откаже...Верувам дека на НИКОЈ не му одговара ова, али мое си е да ви пренесам.
- Сабота од 4 или 5, со тоа што треба да го прашам пак дали би ни гарантирал редовно секоја недела, да нема вакви фрки со родендени или нешто слично такво.

За од недела од 6 прашај, сабота е тиња и повеќето нема да можат претпоставувам. Бем му ја родендени на него, речи му дека ќе е стален цела година.

Чекај малце, мене само едно нешто не ми е јасно. Како тоа некои други дечки играле на тој термин кога уназад 3 недели ние играме во 4 саат ?!!? Какво му е тоа "редовно" играње како што он го нарекува?? :facepalm: :tapp:

И кажи му пак уште еднаш спомни му, играме којзнае колку време тука, ме заболе мене и другите што имало родендени и такви срања, ако сака нека го даде редовен, ако не кој го ебе.

Кој го ебе бе да му ебам неблагодарното копиле, цела година му играме, кога имаше снегово и жив човек коа не му доаѓаше во балонон он сеа ќе кажува дека некои дечки ни го земале терминот зашто изиграле два месеци во тој термин, и толку дали се.
Или нека го дае терминот во 16:00 како што си бевме, или тој во 18:00 што му е за родендени или нека скапе. На крај краева кој го ебе има и други балони низ Скопјево, ќе играме на друго место.

Чекај малце, мене само едно нешто не ми е јасно. Како тоа некои други дечки играле на тој термин кога уназад 3 недели ние играме во 4 саат ?!!? Какво му е тоа "редовно" играње како што он го нарекува?? :facepalm: :tapp:

И кажи му пак уште еднаш спомни му, играме којзнае колку време тука, ме заболе мене и другите што имало родендени и такви срања, ако сака нека го даде редовен, ако не кој го ебе.
Па тоа и му го кажав, ние уназад 9 месеци дали 2 пати сме отсуствувале, а овие 2 пати не играа по ред, не ми е јасно како му се исплати на нив да им го даде тој термин....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom