- Член од
- 8 февруари 2007
- Мислења
- 2.931
- Поени од реакции
- 251
- Локација
- 0x436344 =1 - 358231x66
На бетон играме или у балонот позади Блаже
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха абе брат чуден човек си.На бетон играме или у балонот позади Блаже
Potvrduvam uste ednasVuxan напиша:@Del Piero best 10 potvrdi mi ushe ednash da znam za sigurno, u 7 se pribrav drvo se napraiv vchera povekje kje zabushavam nego od korist sho kje bidam
Другар ми обавезно дојди...... има место а и секој од кај нас ке скрати 5 мин за да играш.. не е гужва....И ја можам да дојдам, али ај терајте да не се прави гужва.
Мислам дека имаше сиви тренерки во соблекувалната кога си идевме.Другар ми обавезно дојди...... има место а и секој од кај нас ке скрати 5 мин за да играш.. не е гужва....
Се гледаме таму[DOUBLEPOST=1444580280][/DOUBLEPOST]Друштво, јас и дел пиеро ко некој изгубени си заборавивме јас маица бела он сиви долни тренерки. Случајно некој да не земал нешто или па број од таму да не има да се јавиме да ни ги чуваат до после.
Фала и поз.
Абе како ги гаѓате терминиве еј...ахахах..Јас неможам..:Ако се игра у недела тогаш можеnekoj od golmanite da ne mu se brani denes od 6:50 e terminot isto vo blaze balonot
@KaWa @Juventus_M @Grmys @TheWhiteMamba